#Μένουμε_σπίτι: Σπόρτκαστερ περιγράφουν την κίνηση στους δρόμους και στην κουζίνα
Τι κάνουν οι σπίκερ κλεισμένοι στο σπίτι ενώ δεν έχουν αγώνες να σχολιάσουν; Ένας Αργεντινός και ένας Γερμανός έγιναν viral!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κολλημένοι με την μπάλα; Οι σχολιαστές ποδοσφαίρου τι κάνουν όταν υποχρεωτικά πρέπει να μείνουν στο σπίτι λόγω κορονοϊού; Περιγράφουν ό,τι βρουν. Οπως ο Γερμανός δημοσιογράφος του ARD, Ρόμπι Χούνκε, ο οποίος προσπάθησε να σπάσει τη ρουτίνα, περιγράφοντας την κίνηση της κυκλοφορίας από το παράθυρο του διαμερίσματος του στην Κολωνία.
Ο Χούνκε ανέβασε σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter στον κλασικό τόνο με τον οποίο περιγράφει αγώνες και προκάλεσε χαμόγελα σε δύσκολες στιγμές. Ακόμη πιο έντονες είναι οι περιγραφές του Αργεντινού Αγκουστίν Αρισταράν, ο οποίος ανεβάζει διαρκώς βίντεο από το σπίτι του, περιγράφοντας με τον γνωστό λάτιν τρόπο την οικογενειακή... δράση στην κουζίνα. Μάλλον γίνεται εκνευριστικός μερικές φορές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ξεκαρδιστικός. Αλλωστε παράλληλα κάνει καριέρα και ως κωμικός.
Δείτε τα χιουμοριστικά βίντεο:
Πού το πάει η Άγκυρα και πώς απαντά η Αθήνα: Τα ευρωπαϊκά μηνύματα και οι ισορροπίες στη γειτονιά
Ο Σαμαράς έτοιμος να «πατήσει το κουμπί», το αντάρτικο στις Βρυξέλλες και η μαύρη πρωτιά στα καταναλωτικά δάνεια
Πώς κατέρρευσαν οι πολεμικοί στόχοι του Τραμπ στο Ιράν: «Στόχος» vs «Πραγματικότητα»
Μύθος οι επιθέσεις λαγοκέφαλων σε ανθρώπους: Καθηγητής του ΑΠΘ που καταρρίπτει τα «σενάρια Χόλιγουντ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




