
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Επέστρεψε ο Σλούκας
Κορονοϊός: Συναγερμός στη Φενέρμπαχτσε - Εξετάσεις λόγω εμφάνισης συμπτωμάτων
Παίκτες και τεχνικό τιμ θα υποβληθούν άμεσα σε εξετάσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στην ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε καθώς ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του ότι παίκτες και μέλη της πρώτης ομάδας εμφάνισαν συμπτώματα κορονοϊού και θα υποβληθούν άμεσα σε εξετάσεις.
Σύμφωνα με την τουρκική ομάδα όλοι υποβλήθηκαν σε κάποιες εξετάσεις ρουτίνας όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να υποβληθούν όλοι σε ενδελεχείς εξετάσεις.
Επέστρεψε ο Σλούκας
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο διεθνής Έλληνας γκαρντ της Φενέρ Κώστας Σλούκας έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη. Ο Σλούκας ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών και έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του για τις επόμενες 14 ημέρες.
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Δεν θα ζητήσουμε άδεια για το πώς θα εξοπλίζεται η Ελλάδα - Η αυτοδυναμία η καλύτερη λύση»
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα, η έλλειψη «μαύρου κουτιού» και ο μοιραίος ελιγμός
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Τραπεζίτσα Κόνιτσας: Στη μάχη 150 πυροσβέστες και 15 εναέρια - Ήχησε το 112
Ελλάς, το Μεγαλείο σου: Έδωσαν στο Κέντρο Υγείας της Μάνης ασθενοφόρο 30 ετών, με σχεδόν 1 εκατ. χιλιόμετρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


