• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Παρέμβαση από την ΥΠΑ για το πρωτοφανές ατύχημα με τη σκάλα στο αεροδρόμιο της ΑράξουΜοναδικό θέαμα μέσα στο Μάιο: «Ήρθαμε για μπάνιο και βρεθήκαμε στα χιόνια»Τρομακτική έκρηξη σε σπίτι στην Καστοριά: Τραυματίστηκε 15χρονος - Σοκάρουν οι εικόνεςΕπιστροφή στην κορυφή: Πρωταθλήτρια η Κ19 του ΠΑΟΚ!
δημοφιλές τώρα: Σε 3 μέρες την έχεις γυρίσει όλη: Η ευρωπαϊκή πόλη που μοσχοβολάει λιωμένη σοκολάτα, μοιάζει με...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   21.03.2020 16:37
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Διαμαρτύρονται και οι Νορβηγοί

Κορονοϊός: Αυξάνονται οι αντιδράσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πιο έντονες γίνονται οι φωνές σε ΗΠΑ και Νορβηγία, που ζητούν την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(AP)
(AP)

Αυξάνονται και πληθύνονται οι αντιδράσεις ανά τον κόσμο για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Τόκιο από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου.

Τη στιγμή που η ΔΟΕ δεν έχει αποφασίσει ακόμη οριστικά για τους Αγώνες και σχεδιάζει να ανακοινώσει τις αποφάσεις της στα τέλη Μαϊου, θέλοντας να κερδίσει χρόνο, αρκετοί αθλητές και πλέον και Ολυμπιακές Επιτροπές θέτουν επί τάπητος το πρόβλημα.

Η κολυμβητική ομοσπονδία των ΗΠΑ κάλεσε της Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή επιτροπή της χώρας να υποστηρίξει την αναβολή των αγώνων. Το ίδιο έκανε και η ομοσπονδία του στίβου. «Το σωστό και υπεύθυνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων και να αναγνωρίσουμε σωστά τον "κώδωνα" αυτής της παγκόσμιας πανδημίας, που αναστέλλει τις αθλητικές προετοιμασίες» επισημαίνει στην επιστολή του ο γενικός διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ, Τιμ Χίντσεϊ. Η Αμερικάνικη ομοσπονδία στίβου τονίζει: «Προτεραιότητα είναι η υγεία και η ασφάλεια αθλητών, προπονητών, προσωπικού και εθελοντών».

Διαμαρτύρονται και οι Νορβηγοί

Την αναβολή των Αγώνων μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο σε όλο τον κόσμο ο κορονοϊός, ζητεί και η Νορβηγική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Με επιστολή της στον πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, η Νορβηγική Επιτροπή το κάνει ξεκάθαρο πως «οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο δεν πρέπει να πραγματοποιηθούν πριν η κατάσταση για τον COVID-19 τεθεί υπό αυστηρό έλεγχο σε παγκόσμια κλίμακα».

USA Swimming respectfully requests that the U.S. Olympic & Paralympic Committee advocate for the postponement of the Olympic Games Tokyo 2020. pic.twitter.com/q5bhUwi05q

— USA Swimming (@USASwimming) March 20, 2020

pic.twitter.com/VMXaTyRcJN

— USATF (@usatf) March 21, 2020

Διαβάστε ακόμη

«Αγαπάμε τους Αμερικανούς μας»: Η γερμανική πόλη που τρέμει στην ιδέα της απόσυρσης των ΗΠΑ

Μοναδικό θέαμα μέσα στο Μάιο: «Ήρθαμε για μπάνιο και βρεθήκαμε στα χιόνια»

Τρόμος σε παραλία στη Φλόριντα: 50χρονος απείλησε λουόμενους με τρυπάνι για μια ξαπλώστρα - «Θα σε σκοτώσω»

Απίστευτη γκάφα σερβιτόρου: Την είδε... Μέσι και πέταξε την μπάλα στο ποτήρι πελάτισσας

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κορονοϊός
  • Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr