
Επ' αόριστον η αναβολή του ισπανικού πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού
Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η La Liga συμφώνησαν να παρατείνουν το λουκέτο στο πρωτάθλημα μέχρι να δοθεί το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συμφωνία κατέληξαν η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τη Λίγκα για την επ' αόριστον παράταση της αναστολής διεξαγωγής των εγχώριων πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών λόγω κορονοϊού. Ουσιαστικά, αυτό που συμφωνήθηκε είναι πως η απόφαση για την ημερομηνία της επανέναρξης των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων όταν η ισπανική κυβέρνηση κρίνει πως κάτι τέτοιο είναι ασφαλές όχι μόνο για τους εμπλεκόμενους αλλά και για τη δημόσια υγεία. Η κίνηση αυτή έγινε καθώς η αρχική απόφαση ήταν για αναστολή αγώνων για δυο εβδομάδες.
Να θυμίσουμε πως στην Ελλάδα, η Super League είχε πάρει εξ' αρχής την απόφαση για την αναστολή των αγώνων «μέχρι νεωτέρας».
Διαβάστε ακόμη
Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο του ποινικολόγου
Έγκλημα στη Σύρο: Από μαχαιριά στην πλάτη ο θάνατος της 42χρονης - «Πήγε να μας ληστέψει» λένε οι κατηγορούμενοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


