Οργή Καντέρ για Ερντογάν: «Κάνε κάτι παρανοϊκέ δικτάτορα, άνθρωποι πεθαίνουν»
Ο Τούρκος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς ξεσπά κατά του Ερντογάν με ένα βίντεο που δείχνει ανθρώπους στην Τουρκία να πεθαίνουν στους δρόμους από τον κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ενές Καντέρ, που αγωνίζεται στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία, αλλά διώκεται από το καθεστώς Ερντογάν και δεν μπορεί να επιστρέψει στην Τουρκία, καθώς θα συλληφθεί άμεσα, ξέσπασε με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter το οποίο δείχνει ανθρώπους να πεθαίνουν αβοήθητοι στους δρόμους της Τουρκίας από τον κορονοϊό.
«Δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν από τον κορονοϊό μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Τουρκίας. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ!», τονίζει στο μήνυμά του, κατηγορώντας την κυβέρνηση της Τουρκίας για ανεπαρκή μέτρα.
Διαβάστε ακόμη
Νέο βίντεο λίγο μετά την φονική επίθεση στην Καλαμαριά - Η στιγμή που ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ καταρρέει
Σε απεργία διαρκείας από αύριο, Τρίτη, τα ταξί - Το επίμαχο άρθρο 52
«Πόσο καιρό σε περίμενα»: Ο Ουκρανός στρατιώτης που επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών
Όσκαρ 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ γεύτηκε το ίδιο φαγητό με το περσινό - Αυτοί που έμειναν με τις υποψηφιότητες στο χέρι…
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




