France Football: «Προχωρημένες επαφές Μαρινάκη για την αγορά της Τρουά»
To γαλλικό περιοδικό επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα του ενδιαφέροντος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ για την εξαγορά του γαλλικού συλλόγου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ρεπορτάζ του έγκυρου γαλλικού περιοδικού «France Football» φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά της Τρουά. Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η είδηση, που όμως διαψεύστηκε με κατηγορηματικό τρόπο από την πλευρά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Ωστόσο, το «France Football» επανέρχεται στο θέμα παρουσιάζοντας λεπτομέρειες σχετικά με τις επαφές των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε αρχές Μαρτίου με τον ιδιοκτήτη της Τρουά, Ντανιέλ Μασόνι, ο οποίος αναζητεί συμπαίκτη. «Παρών« στη συνάντηση, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ήταν και ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λουίς ντε Σόουζα, περισσότερο όμως για θέματα που αφορούσαν ενδεχόμενες μεταγραφές. Στο ρεπορτάζ επίσης σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει καλή ενημέρωση για τη γαλλική αγορά, λόγω της παρουσίας των Μοντέστο και Ανιγκό.
Επιπλέον, αποκαλύπτεται ότι ήδη έχει υπογραφεί συμφωνητικό, ώστε να αρχίσει από την πλευρά Μαρινάκη ο έλεγχος των οικονομικών του γαλλικού συλλόγου. Οσον αφορά την τιμή αγοράς της Τρουά, εκτιμάται ότι ο νυν ιδιοκτήτης ζητεί περί τα δέκα εκατ. ευρώ.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



