ΝΒΑ: Στο Πάνθεον του Hall of Fame ο Κόμπι Μπράιαντ
Η επιτροπή του Hall of Fame ανακοίνωσε πως στην «τάξη» του 2020 συμπεριλαμβάνεται και ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ήταν βέβαιο πως θα γίνει και είναι πραγματικότητα. Το όνομα του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ, που τόσο άδοξα έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο μήνες, συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα σε θρύλους του ΝΒΑ που θα γίνουν μέλη του Hall of Fame.
Στην «τάξη» του 2020 περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και οι Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ και οι προπονητές Ρούντι Τομγιάνοβιτς και Έντι Σάτον. Η επίσημη τελετή θα γίνει στις 29 Αυγούστου, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.
Το Hall of Fame αναφέρει για τον Μπράιαντ στην ανακοίνωσή του: «Ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους μαχητές που πάτησαν το παρκέ και ήταν βέβαιο πως η επιρροή του θα γίνει αισθητή εντός και εκτός παρκέ. Ήταν ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ (33.643). Συγχαίρουμε, μετά θάνατον, τον πέντε φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ».
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



