H... τέχνη δεν ξεχνιέται: O 60άρης Ντομινίκ Ουίλκινς καρφώνει ακόμη!
O θρύλος των Ατλάντα Χοκς και του Παναθηναϊκού έδωσε απάντηση σε όσους θεωρούν ότι μεγάλωσε και δεν καρφώνει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά η... τέχνη δεν ξεχνιέται για τον Ντομινίκ Ουίλκινς. Ο θρυλικός άσος του NBA τον οποίο κάποτε αποκαλούσαν «The Human Highlight Film» για τα εξωπραγματικά καρφώματα που έκανε την εποχή που μεσουρανούσε με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς, είναι πλέον 60 ετών και έχει κρεμάσει τη φανέλα του για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Παρ' όλα αυτά, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ακόμη το... κατέχει.
Σε βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος στα social media, πήρε μια μπάλα, έκανε ένα άλμα και την κάρφωσε στο καλάθι, όπως έκανε τα παλιά καλά χρόνια. «Για αυτούς που θέλουν να ξέρουν αν μπορώ ακόμη να καρφώσω» έγραψε ο Ουίλκινς δίνοντας (προφανώς) την απάντησή του.
Προ ημερών ο Ουίλκινς είχε γράψει ένα συγκινητικό κείμενο στο «Players Tribune» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (Πέμπτη 2/4) καθώς έχει δύο παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό: Το γνώριμο φαινόμενο επέστρεψε - Τι το προκαλεί και πότε θα υποχωρήσει
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του
Ιστορική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες που θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό
Θρίλερ στη Γαλλία: Συναγερμός για την 11χρονη Lyhanna - Εντοπίστηκε σορός κοντά στο σημείο εξαφάνισής της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




