Στρασβούργο: Τι συνέβη σε αγώνα μπάσκετ την ώρα της επίθεσης (vid)
Την ώρα που εξελισσόταν η επίθεση στο κέντρο του Στρασβούργου, λιγότερο από τρία χιλιόμετρα πιο μακριά η ομάδα μπάσκετ της πόλης αγωνιζόταν για το Basketball Champions League με την Ολίμπια Λουμπλιάνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα νέα όπως ήταν φυσικό μαθεύτηκαν άμεσα και σκόρπισαν την αγωνία στους περίπου 5.000 φιλάθλους οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο γήπεδο. Οι εντολές των αρχών ήταν ρητές, να τους απαγορευτεί η έξοδος αφού και οι δρόμοι της πόλης είχαν αποκλειστεί αλλά και δεν ήταν ακόμα σαφές το τοπίο για την έκταση του κινδύνου.
Με απόλυτη πειθαρχία και ηρεμία όλοι έμειναν στις θέσεις τους, η διοίκηση μερίμνησε να τροφοδοτήσει τους πάντες με πρόχειρο φαγητό και νερά ενώ ήταν συγκλονοστικές οι στιγμές που όρθιοι άρχισαν να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας.
Τελικά περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ενώ είχε αποκατασταθεί η τάξη και η ασφάλεια στην πόλη επιτράπηκε η αποχώρηση των φιλάθλων οι οποίοι θα θυμούνται για πάντα αυτή την βραδιά.
«Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Akylas και Φωκάς Ευαγγελινός μιλούν για όλα! (ep.13)
Δικαστήριο ταυτοποίησε τον «Georgy Zhukov» - Τι σηματοδοτεί η απόφαση για τα τρολ του διαδικτύου
Ραγδαία στοιχηματική άνοδος για την Ελλάδα στη Eurovision 2026 - Στη 2η θέση σε ορισμένες εταιρείες
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Δύο επιθέσεις με καραμπίνα σε ΕΦΚΑ Κεραμεικού και Εφετείο από 89χρονο ρακοσυλλέκτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




