• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μπλόκα στη μισή Ελλάδα: Πάνω από 6.000 τρακτέρ στους δρόμους και έντονη πίεση στην κυβέρνησηΟ ΕΦΕΤ ανακαλεί σοκολάτες Kinder από ράφια σούπερ μάρκετ - Η αιτίαΜάνδρα: Απεγκλωβισμοί 17 ανθρώπων, πλημμυρισμένα υπόγεια και υλικές ζημιές - Γιατί «βουλιάζει» η περιοχήΠαράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
δημοφιλές τώρα: Black out στον τελικό του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.04.2020 19:23
Newsroom
Newsroom

Κορονοϊός: Έλληνας προπονητής σε καραντίνα 25 ημερών στο Ριάντ!

Ο Στράτος Κουκουλεκίδης μίλησε στο ethnos.gr από την Σαουδική Αραβία όπου βρίσκεται

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Η Αλ Νασρ είναι η ομάδα του Στράτου Κουκουλεκίδη
Η Αλ Νασρ είναι η ομάδα του Στράτου Κουκουλεκίδη

Ο Στράτος Κουκουλεκίδης έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του αρκετές προκλήσεις. Ο 60χρονος τεχνικός του μπάσκετ κατά καιρούς έχει κοουτσάρει σε διάφορα μέρη του πλανήτη: Στην Τυνησία, την Κίνα, το Κόσοβο… Αυτό που ίσως δεν περίμενε, ήταν πως το ξέσπασμα της επιδημίας του κορονοϊού θα τον έβρισκε στην Σαουδική Αραβία. Εκεί όπου φέτος εργάστηκε για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

«Έκλεισα 25 μέρες καραντίνας εδώ. Δεν κρύβω πως κουράστηκα κάπως ψυχολογικά, όμως ξέρω καλά πως είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με εκατοντάδες άλλους Έλληνες ανά τον κόσμο που νοσταλγούν και θέλουν να δουν ξανά αγαπημένα τους πρόσωπα. Επίσης, δεν ξεχνώ πως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που υπέφεραν και υποφέρουν από αυτό τον θανατηφόρο ιό», εξηγεί στο ethnos.gr ο Στράτος Κουκουλεκίδης και προσθέτει: «Μας ενημέρωσαν από την ελληνική πρεσβεία η οποία καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες μέσω του Ιωάννη Τάγη, πως σύντομα θα συμπληρωθεί μια πτήση εδώ από Έλληνες που ζουν στην Σαουδική Αραβία και ελπίζω πως στις επόμενες ημέρες θα βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη.

Η κυβέρνηση εδώ έλαβε αμέσως μέτρα για τον κορονοϊό, έδειξε μια ετοιμότητα. Ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το πρωί. Έχουν κλείσει τα ιερά μέρη Μέκκα και Μεντίνα για τους προσκυνητές. Τα νοσοκομεία τους στα οποία εργάζονται αρκετοί Έλληνες γιατροί, δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Κρούσματα υπήρχαν πολλά, ειδικά εκεί στα μέσα Μαρτίου, παρά το γεγονός πως έχουμε ζέστη. Αυτή την στιγμή η θερμοκρασία είναι στους 34 , 35 βαθμούς και θα ανέβει κι άλλο όπως λένε. Θα φανεί πως θα αντιδράσει ο ιός σε αυτές τις θερμοκρασίες», λέει ο κόουτς Κουκουλεκίδης.

stratos.jpg

Όσο για τους λόγους που δεν έφυγε νωρίτερα από το Ριάντ: «Είχαμε τους αγώνες κυπέλλου, μέχρι τις 11-12 Μαρτίου κάναμε προπονήσεις και μετά πάρθηκε η απόφαση να κλείσουν όλα. Έχουν φύγει και οι ξένοι παίκτες μας, χθες έφυγε ένας Καναδός που είχα στην ομάδα και πλέον ανταλλάσσω από απόσταση κάποιες κουβέντες με προπονητές ποδοσφαίρου άλλων ομάδων που μένουν εδώ στα ίδια συγκροτήματα με εμένα». Για το πρωτάθλημα στην Σαουδική Αραβία είπε: «Είναι ένα πρωτάθλημα 10 ομάδων εκ των οποίων οι 6 είναι καλές. Με την Αλ Νασρ βγήκαμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια της σεζόν όμως δεν τα καταφέραμε στα πλέι οφ και βγήκαμε 3οι. Η πρώτη θέση εδώ πριμοδοτείται από το κράτος με 1,2 εκατομ. δολάρια η 2η θέση με 1εκ. και η 3η με 800.000 δολάρια. Στην κανονική περίοδο κάναμε 11 σερί νίκες 15 νίκες και τρεις ήττες, είχαμε την καλύτερη άμυνα  και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση όμως δύο τραυματισμοί βασικών παικτών μας στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Η Αλ Νασρ για πολλά χρόνια ήταν στην αφάνεια μεταξύ 4ης , 5ης και 6ης θέσης όμως νομίζω πως η φετινή χρονιά ήταν εκπληκτική. Τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω».

al22.jpg

Διαβάστε ακόμη

Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia

Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό

Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ

Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ριάντ
  • Σαουδική Αραβία
  • μπάσκετ
  • Κορονοϊός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr