Στριπτίζ σε live streaming είδαν τέσσερις Άγγλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές
Ο Κάιλ Γουόκερ έμεινε σπίτι και «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά με τους Στέρλινγκ, Ράσφορντ και Σάντσο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο με τα call girls, ο Κάιλ Γουόκερ, ο διεθνής Άγγλος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι πρωταγωνίστησε σε νέο επεισόδιο. Αυτή τη φορά μαζί με τρεις ακόμη διεθνείς, τους Μάρκους Ράσφορντ, Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζέιντον Σάντσο, παρακολούθησαν στριπτίζ σε live streaming, αλλά έγιναν αντιληπτοί.
Μαζί με κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές της Έβερτον και της Σαουθάμπτον, προσκλήθηκαν και παρακολούθησαν το ζωντανό διαδικτυακό στριπ που οργάνωσε ο Καναδός ράπερ Τόνι Λάνιεζ στο Instagram.
Συνολικά στο πεντάωρης διάρκειας σόου συμμετείχαν διαδικτυακά 220.000 followers και οι διεθνείς Άγγλοι ποδοσφαιριστές έγιναν αντιληπτοί όταν ανάρτησαν σχόλια, στα οποία απάντησε και ο ράπερ.
Διαβάστε ακόμη
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




