Μανέ: «Αν δεν πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, θα το δεχθώ»!
Ο Σαντιό Μανέ είναι συμβιβασμένος με την ιδέα της μη απονομής τίτλου στην Αγγλία, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με δηλώσεις του στο «talkSport» ο Σαντιό Μανέ έδειξε να αποδέχεται ακόμα και το ακραίο ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα στην Premier League, γεγονός που θα στερήσει από τη Λίβερπουλ έναν τίτλο τον οποίο κρατά τη δεδομένη στιγμή στην αγκαλιά της, και περιμένει να τον πανηγυρίσει για πρώτη φορά μετά το 1990. «Θέλω να κερδίζω παιχνίδια και τρόπαια. Αυτό είναι που αγαπώ. Αλλά με αυτή την κατάσταση, ότι κι αν γίνει θα το καταλάβω» δήλωσε αρχικά ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών κόσμου.
Εξηγώντας τον σκεπτικό του, ο Μανέ, ανέφερε: «Είναι δύσκολο για την Λίβερπουλ, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο για εκατομμύρια κόσμο σε όλο τον πλανήτη. Κάποια έχασαν άτομα της οικογένειας τους κι αυτή η κατάσταση είναι η πιο δύσκολη από όλες. Για μένα ήταν ένα όνειρο μου να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα το αποδεχθώ. Είναι μέρος της ζωής. Μακάρι τότε να το κερδίσουμε την επόμενη χρονιά».
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




