Συνταγές |ICookGreek

Σάλτσα με αβοκάντο και γιαούρτι

Εικόνα: Unsplash

Εκτέλεση

  1. Πολτοποιείτε στο μπλέντερ τα αβοκάντο καθαρισμένα και το γιαούρτι μέχρι να γίνουν μείγμα ομοιογενές.
  2. Μεταφέρετε το μείγμα σε μπολ. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το κόλιανδρο. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά. Περιχύνετε τη σαλάτα σας.

Tip. Ξεχωριστή ένταση δίνει στο ντρέσινγκ η προσθήκη λίγου μπλε τυριού.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: Unsplash
10'
4

Υλικά

  • αβοκάντο: 2 ώριμα
  • γιαούρτι στραγγιστό: 1 φλιτζάνι
  • κρεμμύδι: 1 μικρό, ψιλοκομμένο
  • χυμός λεμονιού: 5-6 κουταλιές της σούπας, αν θέλετε προσθέστε και λάιμ
  • κόλιανδρο φρέσκο: 4-5 φύλλα, ψιλοκομμένα
  • ελαιόλαδο: 5-6 κουταλιές της σούπας
  • αλάτι, πιπέρι: όσο θέλετε