Τραχανόσουπα, η κόκκινη - Με ντομάτα και ελαιόλαδο

Εκτέλεση
- Σοτάρετε το κρεμμύδι σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο. Προσθέτετε τις τριμμένες ντομάτες και το ζωμό.
- Όταν το μείγμα πάρει βράση, ρίχνετε τον τραχανά, αλατίζετε και βράζετε για 15 λεπτά.
- Μοιράζετε τη σούπα στα πιάτα και ρίχνετε σε κάθε πιάτο από 1 κουταλιά ελαιόλαδο, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, θυμάρι ή βασιλικό και σερβίρετε.
Tip. Μπορείτε να σερβίρετε με σπιτικά κρουτόν. Δείτε πώς θα τα φτιάξετε, πατώντας εδώ. Αν ψάχνετε τη συνταγή για λευκή τραχανόσουπα με γάλα και φέτα, πατήστε εδώ.
δημοφιλές τώρα: