Συνταγές |ICookGreek

Φουλ στην πρωτεΐνη - Μπιφτεκάκια γαλοπούλας στο τηγάνι ή στο γκριλ

Εικόνα: ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Πολτοποιείτε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο στο μπλέντερ ή το μούλτι. Τα ανακατεύετε με τον κιμά γαλοπούλας.
  2. Προσθέτετε το ψωμί, το αυγό, τη μουστάρδα, το μαϊντανό, λίγο λάδι και αλατοπίπερο και ζυμώνετε το μείγμα πολύ καλά.
  3. Πλάθετε τον κιμά σε μπιφτέκια και τα αφήνετε κανά μισάωρο στο ψυγείο.
  4. Ψήνετε τα μπιφτέκια είτε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές είτε στο γκριλ 7’-8’ από την κάθε πλευρά.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: ICookGreek
60'
4

Υλικά

  • 500 γρ. κιμάς γαλοπούλας
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • 1 αυγό
  • 1 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού (όχι φρέσκου), μουλιασμένα και στραγγισμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος