Συνταγές |ICookGreek

Πραγματικά νόστιμη κρέμα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, γάλα και αυγά

Εικόνα: ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε το ρόφημα αμυγδάλου και το γλυκαντικό σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να διαλυθεί. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
  2. Καθαρίζετε το αβοκάντο και πολτοποιείτε τη σάρκα του μαζί με το κακάο. Προσθέτετε το ρόφημα αμυγδάλου-γλυκαντικού και ανακατεύετε καλά.
  3. Μοιράζετε την κρέμα σε δύο μπολ ή ποτήρια και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο. Σερβίρετε με ροδέλες μπανάνας. 

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: ICookGreek
20'
2

Υλικά

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 1/2 φλιτζάνι ρόφημα αμυγδάλου
  • 1/4 φλιτζανιού στέβια, μέλι η σιρόπι αγαύης
  • 1/2 φλιτζάνι κακάο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 μπανάνα σε ροδέλες