Σάλτσα (ντρέσινγκ) για σαλάτα του Καίσαρα χωρίς ωμό αυγό
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τη σκελίδα σκόρδου. Πασπαλίζετε το σκόρδο με το αλάτι και το λιώνετε με τη λάμα ενός μαχαιριού να γίνει μια σχετικά λεία πάστα.
Ρίχνετε την πάστα σκόρδου στο μούλτι μαζί με τα φιλετάκια από τις αντσούγιες, το λάδι, το τυρί, τον χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα Dijon και λίγο πιπέρι. Πολτοποιείτε για 30 δευτερόλεπτα περίπου να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.