Πικάντικη τηγανιά με λουκάνικα, ξερά βερίκοκα και ταμπάσκο

Εκτέλεση
- Κόβουμε το λουκάνικο και τα ξερά φρούτα σε φέτες.
- Σε ένα τηγάνι, βάζουμε ελάχιστο λάδι και, όταν ζεσταθεί, ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα και ανακατεύουμε.
- Μόλις ροδίσουν τα λουκάνικα, ρίχνουμε τα ξερά φρούτα και το ταμπάσκο (ή λίγο μπούκοβο για όσους το προτιμούν), περιχύνουμε με τη σόγια σος.
- Ανακατεύουμε, ρίχνουμε μια κουταλιά του γλυκού μέλι, ανακατεύουμε ξανά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σημείωση: Η συνταγή είναι του Γιάννη Χασανάκου. Περισσότερες πληροφορίες στην πηγή της.
δημοφιλές τώρα: