Συνταγές | ICookGreek

Σπιτική «Μερέντα» - Σοκολατένιο άλειμμα με μέλι και ταχίνι

© Unsplash

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε το ταχίνι με το μέλι και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα και στο τέλος το βούτυρο.
  2. Διατηρείτε το άλειμμα στο ψυγείο. Πριν το χρησιμοποιήσετε, το αφήνετε να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
© Unsplash
10'
4

Υλικά

  • 150 γρ. ταχίνι
  • 50 γρ. μέλι
  • 40 γρ. σησαμέλαιο
  • 50 γρ. κουβερτούρα 60%-70% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί
  • 50 γρ. φυτικό βούτυρο ή μαργαρίνη