Σκορδαλιά με πατάτα για τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου

Εκτέλεση
- Πολτοποιείτε στο μπλέντερ το σκόρδο με το λεμόνι (ή το ξίδι).
- Ξεφλουδίζετε τις πατάτες, τις αλατίζετε και τις λιώνετε με πιρούνι με το μισό ελαιόλαδο.
- Αναμειγνύετε τις λιωμένες πατάτες με το μείγμα σκόρδου-λεμονιού (ή ξιδιού) και ανακατεύετε με το σύρμα προσθέτοντας σταδιακά το υπόλοιπο ελαιόλαδο μέχρι η σκορδαλιά να αποκτήσει όσο κρεμώδη υφή σας αρέσει.
δημοφιλές τώρα: