Συνταγές |ICookGreek

Καλοκαιρινό κοκτέιλ - Μαργαρίτα με χυμό καρπουζιού

© Unsplash

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε μαζί με πάγο το πολτοποιημένο καρπούζι, την τεκίλα, το Cointreau και τον χυμό λάιμ.
  2. Περνάτε τη φλούδα από τα λάιμ στο χείλος των ποτηριών και το βυθίζετε σε μπολ με αλάτι ίσα να κολλήσει στο χείλος.
  3. Γεμίζετε τα ποτήρια με πάγο, προσθέτετε το χτυπημένο μείγμα περνώντας το από σουρωτήρι και σερβίρετε αμέσως.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
© Unsplash
10'
2

Υλικά

  • 1 1/2 φλιτζάνι καρπούζι πολτοποιημένο στο μπλέντερ
  • 60 ml άσπρη τεκίλα
  • 60 ml λικέρ Cointreau
  • 60 ml χυμός λάιμ
  • αλάτι