Κοτόπουλο με πένες και σάλτσα από φρέσκο τυρί-κρέμα
Εκτέλεση
Βράζετε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τις στραγγίζετε.
Σε τηγάνι σοτάρετε στο λάδι την πιπεριά. Προσθέτετε τα κομματάκια του κοτόπουλου και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσουν. Τα πασπαλίζετε με το δεντρολίβανο, την παρμεζάνα και το πιπέρι.
Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το γάλα. Ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει το τυρί και περιχύνετε με το μείγμα τις πένες.