Έπος: Κάνανε παιχνίδι στο PC τον CEO στη συναυλία των Coldplay!
Το περιστατικό αποτέλεσε και... έμπνευση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο κόσμος του ίντερνετ και των social media έχει την τάση να ενθουσιάζεται με οτιδήποτε viral, με χαρακτηριστική περίπτωση αυτή την περίοδο την υπόθεση του γνωστού CEO, ο οποίος καταγράφηκε από την κάμερα συναυλίας των Coldplay σε μια ιδιαίτερα οικεία στιγμή με γυναίκα με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.
Το περιστατικό αποτέλεσε και... έμπνευση. Ένας χρήστης με φαντασία και χιούμορ αξιοποίησε το momentum για να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο mini-game με τίτλο Coldplay Canoodlers.
Στο παιχνίδι, ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του χειριστή κάμερας που καλείται να σαρώσει το πλήθος και να εντοπίσει τρυφερές στιγμές ανάμεσα στον πολυσυζητημένο CEO και τη συνεργάτιδά του από το HR. Κάθε φορά που «συλλαμβάνει» ένα φιλί ή ένα χάδι, κερδίζει 10 πόντους.
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



