Έπεσε το Messenger του Facebook - Προβλήματα και στην Ελλάδα
Προβλήματα αντιμετώπισαν το βράδυ της Δευτέρας οι χρήστες του site κοινωνικής δικτύωσης και στη χώρα μας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προβλήματα αντιμετώπισαν το βράδυ της Δευτέρας (15/6) οι χρήστες της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, Messenger του Facebook. Σύμφωνα με αναφορές, παγκοσμίως, οι χρήστες δεν μπορούσαν να στείλουν ούτε να παραλάβουν μηνύματα μέσω του Messenger.
Το πρόβλημα, από τις 11 περίπου και μετά, ήταν εμφανές και στην Ελλάδα, καθώς πολλοί χρήστες προσπάθησαν, αλλά δεν μπορούσαν να στείλουν μήνυμα στο τσατ. Προβλήματα παρουσίαζε και το Instagram σε πολλές χώρες του κόσμου, ανάμεσά τους η Ελλάδα και η Κύπρος.
Τελικά, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το πρόβλημα στην Ελλάδα φάνηκε να αποκαθίσταται, ενώ η εταιρεία του Facebook -μέχρι εκείνη τη στιγμή- δεν σχολίασε τα προβλήματα αυτά.
Διαβάστε ακόμη
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



