• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πού βρίσκεις καλή βασιλόπιτα στην Αθήνα και πόσο σου κοστίζει;«Μας βάρεσαν 100 χούλιγκαν»: Συναθλητής του Γιάννη Τσουκαλά περιγράφει την άγρια επίθεση στη ΣερβίαΤι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της ΑττικήςΠρώτο χερσαίο πλήγμα των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας: Κατέστρεψαν αποβάθρα - Υποστηρίζουν ότι συνδέεται «ναρκωτικά»
δημοφιλές τώρα: Τι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της Αττικής
Homepage ┋   Τεχνολογία   ┋   30.03.2019 18:41
Τάσος Οικονόμου
Τάσος Οικονόμου

Κι όμως είναι αλήθεια! Ο Firefox έγινε... WeTransfer (vid)

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  

Μέχρι 2,5 GB μπορεί να μεταφέρει κάποιος μέσα από τη νέα υπηρεσία Firefox Send του browser, κάτι που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη του με τον Chrome. 

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το ίδρυμα Mozilla, η έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας Firefox Send, αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση στο WeTransfer, την πιο διαδεδομένη υπηρεσία αποστολής αρχείων μεταξύ χρηστών. Η Mozilla σημειώνει πως η μεταφορά των αρχείων γίνεται κρυπτογραφημένα και με όλη την απαιτούμενη ασφάλεια, ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει διαθέσιμο ένα αρχείο, σε αντίθεση με το WeTransfer που τα αφήνει διαθέσιμα για λίγες ημέρες, πλέον. Η εταιρεία σημειώνει πως το αρχείο διαγράφεται μετά από λίγα κατεβάσματα.

Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν στη διεύθυνση https://send.firefox.com/ αρχεία έως και 1GB, ενώ αν έχουν λογαριασμό Firefox, ο όγκος των αρχείων μπορεί να φτάσει τα 2.5GB. Προς το παρόν το Firefox Send λειτουργεί μόνο σε desktop, ενώ σύντομα θα εμφανιστεί και το σχετικό Android App για να χρησιμοποιείται στα κινητά.

Διαβάστε ακόμη

Τι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της Αττικής

Πρώτο χερσαίο πλήγμα των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας: Κατέστρεψαν αποβάθρα - Υποστηρίζουν ότι συνδέεται «ναρκωτικά»

Παππάς για καταγγελία Ανεστίδη: «Του είπα πώς δημιουργήθηκε το πρόβλημα - Η ΝΔ σταμάτησε τη διαδικασία με τα ΑΦΜ»

Πού βρίσκεις καλή βασιλόπιτα στην Αθήνα και πόσο σου κοστίζει;

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • We Transfer
  • Firefox
  • μεταφορά αρχείων Firefox
  • Chrome
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr