Κι όμως είναι αλήθεια! Ο Firefox έγινε... WeTransfer (vid)
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέχρι 2,5 GB μπορεί να μεταφέρει κάποιος μέσα από τη νέα υπηρεσία Firefox Send του browser, κάτι που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη του με τον Chrome.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το ίδρυμα Mozilla, η έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας Firefox Send, αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση στο WeTransfer, την πιο διαδεδομένη υπηρεσία αποστολής αρχείων μεταξύ χρηστών. Η Mozilla σημειώνει πως η μεταφορά των αρχείων γίνεται κρυπτογραφημένα και με όλη την απαιτούμενη ασφάλεια, ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει διαθέσιμο ένα αρχείο, σε αντίθεση με το WeTransfer που τα αφήνει διαθέσιμα για λίγες ημέρες, πλέον. Η εταιρεία σημειώνει πως το αρχείο διαγράφεται μετά από λίγα κατεβάσματα.
Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν στη διεύθυνση https://send.firefox.com/ αρχεία έως και 1GB, ενώ αν έχουν λογαριασμό Firefox, ο όγκος των αρχείων μπορεί να φτάσει τα 2.5GB. Προς το παρόν το Firefox Send λειτουργεί μόνο σε desktop, ενώ σύντομα θα εμφανιστεί και το σχετικό Android App για να χρησιμοποιείται στα κινητά.
Μάχη στο υπουργείο Υγείας για να βρεθεί προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νησιά
Από τη Γάζα στα Τέμπη: Η εποχή της ατιμωρησίας είναι εδώ και η Ελλάδα στις «μαύρες σελίδες» της Διεθνούς Αμνηστίας
Η άφιξη της φορτωμένης με βόμβες Κοβέσι, ο πονοκέφαλος που προκαλούν δεκάδες βουλευτές στον Μητσοτάκη και ο μικρός «πάγκος» που έχει η ΝΔ
Το… μασάζ στους «γαλάζιους» βουλευτές πριν την ψηφοφορία για την άρση των ασυλιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




