Twitter: Μπλόκαρε 6.000 λογαριασμούς για προπαγάνδα υπέρ της Σαουδικής Αραβίας
Συνολικά, η πλατφόρμα έχει μπλοκάρει περισσότερους από 88.000 λογαριασμούς που επιδίδονταν σε παρόμοιες πρακτικές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Twitter ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι διέγραψε περίπου 6.000 λογαριασμούς που εμπλέκονταν σε μια επιχείρηση χειραγώγησης και παραπληροφόρησης, ενορχηστρωμένη από τη Σαουδική Αραβία. Τα περισσότερα από αυτά τα προφίλ έγραφαν στα αραβικά και αναρτούσαν «μηνύματα υπέρ των σαουδαραβικών αρχών». Ορισμένα ήταν στα αγγλικά και στόχευαν στο κοινό δυτικών χωρών.
Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέλαβε να ξηλώσει αυτό το δίκτυο το 2018. Η εταιρεία, ωστόσο, κατάφερε μόλις αυτό το φθινόπωρο να εντοπίσει τους δράστες και έλαβε δραστικά μέτρα τον Οκτώβριο. Συνολικά, η πλατφόρμα έχει μπλοκάρει περισσότερους από 88.000 λογαριασμούς που επιδίδονταν σε παρόμοιες πρακτικές.
Διαβάστε ακόμη
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



