Το Tinder προσθέτει στην εφαρμογή του «κουμπί πανικού» - Θα ενημερώνει τις αρχές
Η προσθήκη θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου και σε πρώτη φάση θα αφορά τους χρήστες στις ΗΠΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η εφαρμογή «Tinder» προσθέτει ένα «κουμπί πανικού», δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ενημερώνουν την αστυνομία.
Αυτό βέβαια θα συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού και εάν νιώθουν ανασφαλείς. Η Wall Street Journal μάλιστα μέσα από εκτενές δημοσίευμα αναφέρει πως η προσθήκη θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου και σε πρώτη φάση θα αφορά τους χρήστες στις ΗΠΑ.
Η εταιρεία που το κατασκεύασε είναι η Noonlight, και θα χρησιμοποιεί μία τεχνολογία η οποία παρακολουθεί την τοποθεσία των χρηστών και ενημερώνει τις αρχές, εάν υπάρξει κάποιο θέμα ασφάλειας. «Πρέπει να διοικείς μια επιχείρηση γνωριμιών, σαν να είσαι μητέρα» ανέφερε σε δηλώσεις της η Μάντι Τζίνσμπεργκ, διευθύνων σύμβουλος της μητρικής εταιρείας της Tinder, Match Group.
«Σκέφτομαι πολύ τα θέματα ασφάλειας, ειδικά στις πλατφόρμες μας και το μπορούμε να κάνουμε για να περιορίσουμε την κακή συμπεριφορά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που λέμε στους χρήστες να κάνουν. Αλλά αν μπορούσε να προσφέρουμε εργαλεία πάνω σε αυτό, τότε θα πρέπει να το κάνουμε», προσθέτει.
Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Στη Φλόριντα κρίνεται το μέλλον της Ουκρανίας
Και με ιδιωτικές ασφαλιστικές στα νοσοκομεία το νέο έτος: Τα σχέδια του υπουργείου Υγείας
Ψυχρή εισβολή την Πρωτοχρονιά: Με τσουχτερό κρύο και χιόνια θα αλλάξουμε χρονιά
Όταν τα ελληνικά βουνά σκοτώνουν: τραγωδία στον Όλυμπο με έξι ορειβάτες που χτυπήθηκαν από χιονοστιβάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




