Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».
Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου του 1931. Τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ δύσκολα καθώς αυτός και η οικογένειά του πέρασαν Κατοχή. Μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ ο πατέρας του πέθανε στα 38 του χρόνια. Είχε αρκετά αδέρφια και μια σπουδαία μάνα, που ενώ ήταν αγράμματη, ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος.
Στην τηλεόραση τον παρακολουθήσαμε σε επιλεγμένες παραγωγές, μια και ο ίδιος δούλεψε για 25 συνεχή χρόνια στο Εθνικό Θέατρο απ’ όπου αποφοίτησε και συνταξιοδοτήθηκε. Τελευταία φορά που τον είδαμε πάνω στο θεατρικό σανίδι ήταν στην παράσταση «Κατάδικος μου» της Ελένης Ράντου στο θέατρο Διάνα.

Απεχθανόταν την υποκρισία και την αχαριστία, ενώ σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως είχε προδοθεί πολλές φορές από φίλους. Με τον θάνατο δεν κατάφερε να συμφιλιωθεί καθώς τον τρόμαζε το άγνωστο και ότι του στερεί τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Δεν πιστεύω στη μεταθανάτια ζωή. Ο άνθρωπος δημιούργησε τον Θεό, αν δεν υπήρχαν άνθρωποι δεν θα υπήρχε και Θεός» είχε τονίσει.
Πλοίο ελληνικών συμφερόντων εντοπίστηκε στον Ατλαντικό με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης: Ο «Έλληνας Εσκομπάρ» πίσω από το φορτίο - Συλλήψεις στην Ελλάδα
Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες μετά το «όχι» στην πρόσκληση Μητσοτάκη για συνάντηση - Ο χάρτης των μπλόκων
Αποκάλυψη - βόμβα από τον Κωνσταντάρα: Έρχεται καταγγελία εις βάρος πασίγνωστου τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση
Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Γιορτινές γεμίσεις για γαλοπούλα και κότα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



