Χάος και Τάξη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τριανταφύλλου στο Θέατρο 104 - «Ντύνει» η μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το “Χάος και Τάξη (Ένας φαύλος κύκλος)” του Γιώργου Τριανταφύλλου και της Μαρίας – Στέλλας Γκότση, με πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη, έρχεται από 4 Νοεμβρίου στο Θέατρο 104.
Πρωταγωνιστούν η Ελένη Θεοδοσοπούλου και η Φανή Κουλούρη, με τη φιλική συμμετοχή της Νέλλης Μποφίλιου.
Λίγα λόγια για την παράσταση
Η Φαίη και η Ελπίδα φίλες από πάντα. Δύο νέοι άνθρωποι στην Αθήνα του 2022.Και περίπου όπως όλοι οι άνθρωποι στην Αθήνα του 2022 έχουν σχέδια, φόβους, όνειρα ματαιωμένα, όνειρα που παραμένουν όνειρα, χιούμορ, μεγάλα μυστικά, μικρά μυστικά, αυτοσαρκασμό, αναζητήσεις και έντονη ανάγκη για εκτόνωση.
Μια αναγκαστική συγκατοίκηση τις φέρνει ακόμη πιο κοντά και πυροδοτεί συγκρούσεις, ενδοσκόπηση και οριακές συμπεριφορές.
Το Χάος και Τάξη (Ένας Φαύλος Κύκλος) είναι ένα έργο για μια γενιά που είχε περίπου τα πάντα και τα έχασε σχεδόν όλα. Που δεν σταματά να ονειρεύεται, να ελπίζει, να σπάει πλάκα, αλλά και να γκρεμίζει ότι έχτισε αφού πλέον δε φοβάται να χάσει. Για μια γενιά που τα έχει ζήσει όλα. Ή και τίποτα.
Πόλεμος ΗΠΑ - Ισραήλ με το Ιράν: Τα κρίσιμα ερωτήματα μετά την πρώτη εβδομάδα σύγκρουσης
Η στιγμή που ο 48χρονος απειλεί τους αστυνομικούς με χειροβομβίδα στη ΓΑΔΑ - Τι λέει η σύζυγός του
Χάος στο Ντουμπάι: Ιρανικό drone χτύπησε ουρανοξύστη - Ένας νεκρός από θραύσματα
Ξανά εντυπωσιακός ο Εμμανουήλ Καραλής - Έχασε στις λεπτομέρειες τα 6,20μ.!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



