Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Η κηδεία του ηθοποιού Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα γίνει στην πατρίδα του, τα Χειμαδιά της Ηλείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού Δημήτρη Γιαννακόπουλου έκανε γνωστή, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει σήμερα Δευτέρα (23/12) στις 15:00, στην πατρίδα του, τα Χειμαδιά της Ηλείας, με συγγενείς και φίλους να τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία.
Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Έφυγε από την ζωή ένας καλός και σεμνός συνάδελφος, ένας από τους πρώτους πατεράδες μου στο θέατρο… (1982 στο βραβευμένο ΈΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ του αξέχαστου Γιώργου Χαραλαμπίδη) ο αξιαγάπητος Δημήτρης Γιαννακόπουλος…..Αύριο Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 3μμ Θα κηδευτεί στην πατρίδα του τα Χειμαδιά της Ηλείας… Καλό ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του «ΤΑΣΕΗ».
Ποια αγροτικά μπλόκα «σπάνε»: Οι αποφάσεις των συνελεύσεων για το μέλλον των κινητοποιήσεων
Μαρουσάκης: Οι επτά περιοχές που θα επηρεαστούν από τις καταιγίδες - Πότε θα «χτυπήσουν» την Αττική
Γροιλανδία: Ποια είναι η επίλεκτη στρατιωτική μονάδα της Δανίας που περιπολεί από τα χρόνια του Β'ΠΠ
Τυραννόσαυρος Ρεξ: Η μελέτη που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τους δεινόσαυρους - Τα νέα στοιχεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



