Η Υρώ Μανέ υποδύεται την πόρνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (pics)
Η ταλαντούχα ηθοποιός με κόκκινα κοντά μαλλιά και ατημέλητα ρούχα εντυπωσίασε πάνω στη σκηνή όχι μόνο με την μεταμόρφωσή της, αλλά και για το υποκριτικό της ταλέντο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Υρώ Μανέ, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, ενσαρκώνει μια θρυλική μυθιστορηματική μορφή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Η Ρένα είναι μία γυναίκα ελευθέρων ηθών. Προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες χωρίς καμία τσιγγουνιά. Η ζωή της ξεκινάει λίγο πριν από την καταστροφή της Σμύρνης και την βρίσκουμε σήμερα. Περνάει δια πυρός και σιδήρου και ζει παράλληλα με τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας της νεότερης Ελλάδας.
Τα γεγονότα τα ζει με τον δικό της ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο ως άνθρωπος του περιθωρίου. Τα μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν δεν τα έχει σε πρώτο πλάνο αλλά απλώς ζει και μάλιστα πολλές φορές χωρίς να παίρνει χαμπάρι τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο Αύγουστος Κορτώ, συγγραφέας του βιβλίου, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/12).
Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




