Ζάκυνθος: Βόλτα στον «Άνθο της Ανατολής»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Οι Βενετσιάνοι την ονόμασαν «Φιόρο του Λεβάντε», που σημαίνει «Άνθος της Ανατολής». Με το όνομα αυτό θέλησαν να περιγράψουν την πλούσια φυσική ομορφιά του νησιού. Η Ζάκυνθος, όμως, πέρα από τις μαγευτικές παραλίες και το θαλάσσιο πάρκο των Καρέτα Καρέτα, διαθέτει μια χώρα με πολλές ομορφιές αλλά κι εάν λόφο για τον οποίο διαβάζαμε στα μυθιστορήματα του Ξενόπουλου. Ας ακολουθήσουμε την Εβίτα Ταμπάκη σε μια ξενάγηση στην Μπόχαλη και τη Χώρα του νησιού.
Κυριακή πρωί. Οι τουρίστες έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στο νησί. Οι δουλειές του σπιτιού που με περιμένουν, μου φαίνονται βουνό. Είναι σε άκρα αντίθεση με την υπέροχη λιακάδα που λούζει το τοπίο έξω! Ευκαιρία για βόλτα! Ρίχνω την ιδέα στην κόρη μου, η οποία πετάει την σκούφια της για να ξεφύγει από τα βιβλία του σχολείου, όπως και η φίλη της. Την κάμερα στο χέρι λοιπόν και πάμε!
Το αγαπημένο μέρος των κοριτσιών για να χαλαρώσουν, αλλά και για να τιμήσουν δεόντως τις υπέροχες κρέπες και παγωτά είναι η Μπόχαλη, εμένα απλά μου αρέσει η θέα από εκεί, είναι μαγευτική!
Διαβάστε περισσότερα στο carnetdevoyage.gr.
Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



