Η Air Canada επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα
Περισσότερες πτήσεις από Αθήνα για Καναδά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την προσθήκη δυο εβδομαδιαίων πτήσεων προς το Τορόντο και το Μόντρεαλ του Καναδά, η αεροπορική εταιρία Air Canada επεκτείνει την παρουσία της στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρία θα εκτελεί καθημερινά πτήσεις από το Διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελ. Βενιζέλος προς Τορόντο και Μόντρεαλ.
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου και θα διαρκέσουν έως τις 17 Νοεμβρίου. Οι ώρες αναχώρησης θα είναι στις 12.45 για Τορόντο και στις 11.20 π.μ. για Μόντρεαλ.
Και η Air Canada Rouge
Στο πλαίσιο της επέκτασης της παρουσίας της καναδικής αεροπορικής εταιρίας, η θυγατρική της, η οποία προσφέρει και οικονομικότερους ναυλους, η Air Canada Rouge, εντάσσει στο πτητικό της πρόγραμμα επιπρόσθετες πτήσεις προς τους δύο προορισμούς.
Οι πτήσεις για Τορόντο με την Air Canada Rouge ξεκινούν στις 24 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα και Κυριακή, με ώρα αναχώρησης στις 15.00.
Αντίστοιχα, οι πτήσεις για Μόντρεαλ ξεκινούν στις 25 Ιουνίου, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, με ώρα αναχώρησης στις 15.00.
Οι εν λόγω πτήσεις θα διαρκέσουν έως τις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.
Αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν 500 εκατ. ευρώ - Το κόλπο με το πόθεν έσχες «λευκής κόλλας»
Παυλίδης στο ethnos.gr για τον σεισμό στο Λασίθι: «Εξελίσσεται ομαλά η μετασεισμική ακολουθία - Κατά πάσα πιθανότητα μικρό το ρήγμα»
Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
Κυλιόταν στο χαλί ενώ μιλούσε ο Τραμπ: Ο δίχρονος που έκλεψε την παράσταση στο Οβάλ Γραφείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



