Σίφνος: Στο top 10 των προορισμών για φυσιολάτρες
Ως ιδανική επιλογή για φυσιολατρικές δραστηριότητες εκτός υψηλής σεζόν προτείνεται η Σίφνος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ως ιδανική επιλογή για φυσιολατρικές δραστηριότητες εκτός υψηλής σεζόν προτείνεται η Σίφνος που συγκαταλέγεται στα 10 κορυφαία μέρη του πλανήτη για πεζοπορία, γαστρονομία και αυθεντικές εμπειρίες σύμφωνα με το γερμανόφωνο περιοδικό Bergwelten του ομίλου της Red Bull.
Στον κατάλογο του Bergwelten η Ελλάδα καταλαμβάνει την 4η θέση με τη Σίφνο να «πρωταγωνιστεί» για τα μονοπάτια την αγγειοπλαστική, την τοπική κουζίνα και την αυθόρμητη φιλοξενία όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος που επισκέφτηκε το νησί του Τσελεμεντέ μετά από πρόσκληση του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και του Δήμου Σίφνου.
Η λίστα περιλαμβάνει προορισμούς από Ομάν, Ταϋλάνδη, Ινδία, Κροατία, Δανία, Πολωνία, Γουατεμάλα, Μποτσουάνα και Αριζόνα. Ειδικά για το 2025, το διεθνές μέσο παροτρύνει τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους των activities να επισκεφτούν τη Σίφνο την άνοιξη.
«Ο φετινός Απρίλιος επιφυλάσσει στους ταξιδιώτες που επιλέξουν Σίφνο πολλές στιγμές γεμάτες περιηγήσεις στη φύση, μοναδικές γεύσεις και διαχρονικές παραδόσεις το Πάσχα. Στο γιορτινό τραπέζι κυριαρχεί η μυρωδιά του ψητού στο μαστέλο που είναι αρνάκι ή κατσικάκι μαγειρεμένο στο ομώνυμο πήλινο σκεύος, με κόκκινο κρασί και άνηθο που ψήνεται σε ξυλόφουρνο. Το τουριστικό ενδιαφέρον για τις Πασχαλινές μέρες είναι σε υψηλά επίπεδα για το εύρος εμπειριών που θα προσφέρει το νησί μας» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Σίφνου, Γιάννης Ραφελέτος.
«Κλείδωσε» το πακέτο της ΔΕΘ: Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, μειώσεις φόρων και μέτρο-έκπληξη
Είναι ανθεκτικά στα εντομοκτόνα τα κουνούπια με τον ιό του Δυτικού Νείλου; Ειδικός απαντά
Με το μισό προσωπικό οι τεχνικές υπηρεσίες των δήμων - «Φρένο» ακόμα και σε επισκευές σε σχολεία
Η παγίδα του Δημοσιονομικού Συμβουλίου, το δύσκολο βράδυ των εκλογών και ένα ντέρμπι προ των πυλών;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




