Μία πίτσα «ανάγκασε» το πλοίο να επιστρέψει στη Μυτιλήνη
Δύο ναύτες και μία πίτσα «ανάγκασαν» το πλοίο «Νήσος Μύκονος» να επιστρέψει στο λιμάνι, μισή ώρα μετά την αναχώρησή του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απίστευτο περιστατικό στο λιμάνι της Μυτιλήνης με το πλοίο της γραμμής να επιστρέφει στο λιμάνι από το οποίο αποχώρησε 30 λεπτά μετά τον απόπλου. Οι επιβάτες απορρούσαν με την αλλαγή στο δρομολόγιο καθώς το καράβι είχε ήδη φτάσει στο ύψος του ακρωτηρίου Κόρακας.
Όπως αναφέρει το StoNisi, ο λόγος της επιστροφής δεν ήταν κάποια μηχανική βλάβη αλλά δύο ναύτες του πλοίου που κατέβηκαν για να πάρουν μία πίτσα και επιστρέφοντας είδαν πως το «Νήσος Μύκονος» δεν ήταν πλέον στο λιμάνι.
Επικοινώνησαν με μέλη του πληρώματος ενώ από τον κυβερνήτη κρίθηκε ότι θα έπρεπε να επιστρέψει για να παραληφθούν τα δυο μέλη του πληρώματος με τις γαστριμαργικές αναζητήσεις.
Πηγή: stonisi.gr
Διαβάστε ακόμη
Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



