Η Gulf Air ανοίγει τα φτερά της για Μύκονο
Το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων γίνεται ο δεύτερος προορισμός που εντάσσει στο πρόγραμμά της η Gulf Air στην Ελλάδα, μετά την Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συμφωνία μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού Ελλάδος και του κρατικού αερομεταφορέα του Μπαχρέιν πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού στο Λονδίνο.
Η συμφωνία που πέτυχε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με τον κρατικό αερομεταφορέα του Μπαχρέιν αφορά το νέο δρομολόγιο το οποίο θα ενώνει το Μπαχρέιν με τη Μύκονο. Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου του 2020, θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα και θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2020.
«Πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία η οποία θα φέρει στη Μύκονο τουρίστες με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα» ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης σχετικά με τη νέα αυτή συμφωνία.
Διαβάστε ακόμη
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



