Eurowings: Νέες πτήσεις και αύξηση δρομολογίων
Νέες πτήσεις σε Σαντορίνη και Κω, από το Ντίσελντορφ και τη Στουτγάρδη, προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα η Eurowings, ενισχύοντας παράλληλα πτήσεις προς Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δυο νέες πτήσεις για την Ελλάδα προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2020, η αεροπορική εταιρία Eurowings, μέλος του Ομίλου Lufthansa.
Πρόκειται για τις απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα από το Ντίσελντορφ και τη Στουτγάρδη, με προορισμό τη Σαντορίνη και την Κω. Οι πτήσεις για Σαντορίνη θα ξεκινήσουν την 01η Μαΐου και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, ενώ οι πτήσεις για Κω θα γίνονται κάθε Τρίτη και Σάββατο, από τις 23 Μαΐου.
Ενίσχυση πτήσεων
Επιπλέον, η Eurowings ανακοίνωσε και την ενίσχυση της γραμμής της Θεσσαλονίκης από το Αμβούργο, με την προσθήκη μιας επιπλέον πτήσης.
Με την ενισχυμένη σύνδεση οι επιβάτες θα μπορούν από τις 03 Ιουλίου 2020 να ταξιδεύουν απευθείας προς και από τη Θεσσαλονίκη έξι φορές την εβδομάδα, με εισιτήρια που ξεκινούν από 49,99 ευρώ.
Τι πραγματικά κερδίζει ο Πούτιν από τη συμφωνία με τον Τραμπ και πώς η Ουκρανία μένει εκτεθειμένη
Αγωνία για 58χρονο Έλληνα μοναχό που εξαφανίστηκε στην Τουρκία - Έφυγε από τα Γιαννιτσά για να γίνει ασκητής
Ποιος χάκαρε ψυγεία και καταψύκτες σούπερ μάρκετ σε όλη τη Γαλλία και γιατί;
Αστρονόμοι εντόπισαν το πρώτο πράσινο άστρο - Γιατί η μελέτη για τον σπάνιο λευκό νάνο είναι σημαντική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



