Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υπέγραψε στον ΣΚΑΪ - Δύο εκπομπές στα σκαριά
Στον ΣΚΑΪ υπέγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δύο εκπομπές βρίσκονται υπό σκέψη για την επόμενη σεζόν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενδιαφέρουσες μέρες καραντίνας περνάει το μοντέλο και κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, έχει αποχωρήσει από το Star και υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ (όπου βρίσκεται και η μάνατζέρ της, Ελενα Χριστοπούλου). Ωστόσο, η μετακίνησή της στο κανάλι του Φαλήρου δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα και το επόμενο διάστημα πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση αναφορικά με τη μεταγραφή της όμορφης παρουσιάστριας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΣΚΑΪ πρότεινε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν το εβδομαδιαίο μουσικό show «The Masked Singer», το οποίο στην αρχή προοριζόταν για τον Σάκη Ρουβά. Ακόμα, όπως αναφέρει η πρωινή εκπομπή του Open, το μοντέλο θα παρουσιάσει και μια δεύτερη εκπομπή, ένα ξένο φορμά που έχει σχέση με τη μόδα.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




