• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θολό το τοπίο στη Μέση Ανατολή: Οι δηλώσεις Τραμπ και η ιρανική απάντηση με βαλλιστικούς πυραύλουςΚαρχαρίας άρπαξε νεαρό σέρφερ δαγκώνοντάς του το πόδι: «Έτσι κατάφερα να σώσω τη ζωή μου»Κρήτη: Στο «μικροσκόπιο» ο 37χρονος που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς - Το τηλεφώνημα από την Κύπρο, το «όραμα», το δίκτυοΗ «ασφάλεια» του Ισραήλ βάφτηκε με αίμα βρέφους: Σκότωσαν 7 μηνών αγοράκι στη Δυτική Όχθη
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   24.05.2020 12:53
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Βαρύμαγκας» και με μουστάκι ο Τρύφωνας Σαμαράς📌 Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τραγούδησε Πάολα📌 Συγκινήθηκε η Κόνυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό📌 Τα υψηλά νούμερα του J2US

Σάρωσε σε τηλεθέαση το J2US: Η αποχώρηση, ο «βαρύμαγκας» Σαμαράς και ο «Θυμός» της Χατζηβασιλείου

Η αγωνία στο παιχνίδι κάθε εβδομάδα μεγαλώνει ενώ τόσο οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή όσο και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν λείπουν

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Tο φαντασμαγορικό σόου J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έχει επιστρέψει δυναμικά στο Open TV. Στο πέμπτο επεισόδιο τα λαμπερά ντουέτα γέμισαν τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους εκτελέσεις. Μετά την αποχώρηση της Χρύσπας και του Γιάννη Δρυμωνάκου το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει ενώ τόσο οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή όσο και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν λείπουν.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, 23 Μαΐου, το ζευγάρι που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης. «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάφερα να βγω από το safe zone που είχα χτίσει γύρω μου. Δεν τολμούσα να κάνω βήμα παραπάνω. Ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα αυτό. Στεναχωριέμαι που φεύγω, αλλά το κέρδος μου ήταν ότι απέκτησα φίλους και νομίζω ότι όσο μεγαλώνουμε αυτό έχει αξία» ανέφερε συγκινημένη η δημοσιογράφος του Open TV.

«Βαρύμαγκας» και με μουστάκι ο Τρύφωνας Σαμαράς

Για ακόμη μία φορά, τις εντυπώσεις έκλεψε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μαζί με τη Χαρά Βέρρα τραγούδησαν το «Είσαι το άστρο της αυγής». «Βαρύμαγκας» και με μουστάκι ο γνωστός κομμωτής έδωσε το δικό του χρώμα στο τραγούδι. Στο σύνολό τους οι κριτές αναγνώρισαν την προσπάθειά του.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τραγούδησε Πάολα 

H Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεπέρασε τα όριά της στο επεισόδιο και τραγούδησε μαζί με τον Κώστα Καραφώτη τον «Θυμό» της Πάολας. Βέβαια, η κριτική επιτροπή δεν ενθουσιάστηκε με τη Δέσποινα Βανδή να τονίζει: «Είπες πριν λίγο πως ο καθένας βάζει τον δικό του χαρακτήρα όταν τραγουδά. Μέσα από την ερμηνεία σου, όμως, δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Δεν άκουσα και δεν ένιωσα τον θυμό σου. Αυτό το κομμάτι για μένα έχει μία παράνοια και εγκράτεια. Έχει ένα πράγμα που ξεσπάει αργότερα». 

Συγκινήθηκε η Κόνυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό

Τα δάκρυά τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν η Κόνυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό με τα όμορφα λόγια που τους είπε ο Σταμάτης Φασουλής. Το ζευγάρι τραγούδησε το «Κύμα» και κατάφεραν να συγκινήσουν τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή. 

Τα υψηλά νούμερα του J2US

Αρκετοί ήταν οι τηλεθεατές που έμειναν σπίτι και παρακολούθησαν το μουσικό σόου του Open. Το J2US είχε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 16,4%, με το υψηλότερο ποσοστό του να φτάνει στο 25% στο τέταρτο 01:00 – 01:14. Στο δυναμικό κοινό, το J2US είχε μέσο όρο 16,8%, ενώ στο ίδιο τέταρτο (01:00 – 01:14) έφτασε στο 23,4%.

Διαβάστε ακόμη

Κρήτη: Στο «μικροσκόπιο» ο 37χρονος που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς - Το τηλεφώνημα από την Κύπρο, το «όραμα», το δίκτυο

Η βίαιη αναδιαμόρφωση της Κεντροαριστεράς: Ολοκληρωτική ανατροπή και μάχη ηγεμονίας μέχρις εσχάτων

Ήξεραν τον δράστη, όχι το θύμα: Πώς λύθηκε μυστήριο με αποκεφαλισμένο πτώμα 26 χρόνια μετά

Βίκτορ Ουεμπανιάμα: Ένας «εξωγήινος» που αλλάζει το μπάσκετ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • J2US
  • Νίκος Κοκλώνης
  • Χριστίνα Βραχάλη
  • Open TV
  • Just the 2 of us
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr