• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Γκαζώνουν» για κινητοποιήσεις πριν τις γιορτές οι ιδιοκτήτες φορτηγών: Αιτήματα, αδιέξοδα και φόβοι για ελλείψειςΌπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   07.06.2020 13:33
Άκης Φωτόπουλος
Άκης Φωτόπουλος
Ενότητες στο άρθρο: 📌 4 σειρές στον ΑΝΤ1

Ελένη Ράντου: Με νέα σειρά στην τηλεόραση επιστρέφει η ηθοποιός

Ενα καινούργιο σίριαλ ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1, με σημαντικές υπογραφές δημιουργών και μεγάλη έκπληξη το όνομα της Ελένης Ράντου, που λέει «ναι» έπειτα από πολλά χρόνια στη μικρή οθόνη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Η Ελένη Ράντου από τη θεατρική παράσταση «Τζάσμιν»
Η Ελένη Ράντου από τη θεατρική παράσταση «Τζάσμιν»

Η ισπανική κωμική σειρά «La Famiglia», προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤV Εθνος» να προστεθεί στο πρόγραμμα της νέας σεζόν του ΑΝΤ1. Για τη διασκευή της ολοκαίνουργιας αυτής σειράς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 συζητά με πολλούς σεναριογράφους, μεταξύ των οποίων και με το δίδυμο των Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη. Σε προχωρημένο βαθμό βρίσκονται οι συζητήσεις τόσο με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο όσο και με την ηθοποιό Ελένη Ράντου, η οποία και προορίζεται για έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτής της κωμωδίας και φαίνεται ότι θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας από τις τηλεοπτικές σειρές.

Στο επίκεντρο αυτής της νέας παραγωγής βρίσκεται μια οικογένεια, η οποία ζει σε ένα ωραίο σπίτι στην πόλη. Τα μέλη αυτής της οικογένειας «βασανίζονται» από διάφορα προβλήματα, τα οποία τα συνδέουν με το σπίτι που κατοικούν, καθώς οι προηγούμενοι ένοικοί του έχουν χωρίσει. Για να φύγει η γρουσουζιά από πάνω τους καταφεύγουν στη βοήθεια ενός ψυχολόγου ζητώντας τις συμβουλές του για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα μικρά - μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Κυρίαρχο ρόλο σε όσα συμβαίνουν παίζουν ο πατέρας και η μητέρα, οι οποίοι προσπαθούν να διαχειριστούν τα προβλήματα των έφηβων κοριτσιών τους, του γιου τους, ενός νεογέννητου μωρού αλλά και τις έντονες τριβές στη σχέση τους.

Επίσης, έρχονται αντιμέτωποι και με ακόμη ένα πρόβλημα με το μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος της οικογένειας, που είναι μια γλυκύτατη γιαγιά. Κατά συνέπεια, ως τηλεθεατές θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσα από τις ψυχαναλυτικές συνεδρίες των μελών αυτής της οικογένειας το πώς βιώνουν τις αλλαγές που προκύπτουν, τις διαφωνίες που αναπτύσσονται αλλά και τις όμορφες στιγμές που μοιράζονται ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας – θυμίζοντάς μας δικές μας οικογενειακές στιγμές και εμπειρίες!

4 σειρές στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τα πράγματα στο κανάλι του Αμαρουσίου, τη νέα σεζόν -στο κομμάτι της μυθοπλασίας- εκτός από το «La Famiglia» θα προβληθούν ακόμη τρεις σειρές. Ο νέος κύκλος από τις «Αγριες μέλισσες», μια γαλλική δραματική σειρά διασκευασμένη, με την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου, καθώς επίσης και μια νέα κωμική σειρά που σχεδιάζεται από την εταιρεία παραγωγής Καραγιάννης.

Διαβάστε ακόμη

Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά

Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού

Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»

Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΑΝΤ1
  • ηθοποιός
  • σειρά
  • Ελένη Ράντου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr