• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σεισμός τώρα: 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και ΑντικύθηραΕΛΑΣ: Εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που «ξάφριζε» κατοικίες σε όλη τη χώρα - 12 συλλήψειςΜαζική κλιμάκωση από τους αγρότες: Ένταση σε αεροδρόμια και τελωνεία - Νέα μπλόκα από Δευτέρα και κυβέρνηση σε… σκληρή γραμμήΆνω Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του σε κλεμμένο ΙΧ ενώ τον καταδίωκε η ΕΛΑΣ
δημοφιλές τώρα: Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   17.06.2020 10:35
Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Οι Σταύροι και τα «θέλω» τους📌 «Χαμένος» ο Μπέλλος

Τελικός MasterChef: 30 λεπτά «μοναξιάς» οδηγούν σε 50.000€

Χωρίς μάγειρες με αστέρια Michelin και χωρίς ταξίδια στο εξωτερικό ο τελικός του MasteChef την Τετάρτη 17 Ιουνίου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
MasterChef
MasterChef

Σε άδειο πλατό, χωρίς κοινό και πρώην παίκτες λόγω κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 του μηνός στις 9 το βράδυ ο μεγάλος τελικός του «MasterChef 4», με την ανάδειξη του νικητή των 50.000 ευρώ

Μέχρι τότε όμως οι μαγειρικές αναμετρήσεις προβλέπεται να είναι πολύ απαιτητικές για τους τέσσερις παίκτες, καθώς οι δοκιμασίες που έχουν σχεδιαστεί θα πρέπει να είναι ανάλογου επιπέδου με αυτές που έγιναν τις προηγούμενες χρονιές, χωρίς όμως μάγειρες με αστέρια Michelin και ταξίδια στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το «TV Εθνος», τη Δευτέρα από τη γαστρονομική κόντρα και το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες δύο θα αποχαιρετήσουν τον διαγωνισμό και αυτοί είναι η Μαρία και ο Τζον. Μάλιστα ο τελευταίος κλείνει την πόρτα του «MasterChef» με δάκρυα στα μάτια, καθώς ήθελε πολύ να είναι εκείνος που θα κόψει το νήμα του διαγωνισμού μαγειρικής.

Στη συνέχεια, στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε το πρώτο μέρος της μεγάλης αναμέτρησης, με τους δύο Σταύρους να μάχονται για το μεγάλο έπαθλο. Αρχικά θα κληθούν να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής και στη συνέχεια να παρουσιάσουν το αγαπημένο τους πιάτο. Οι πληροφορίες λένε ότι και στις δύο αυτές «αποστολές» ο Σταύρος Βαρθαλίτης συγκεντρώνει πιο υψηλή βαθμολογία έναντι του Σταυρή Γεωργίου, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο, παρά μόνο ότι ένας Σταύρος θα «σηκώσει» το μεγάλο έπαθλο. Η συνέχεια και το φινάλε θα γραφτεί το βράδυ της Τετάρτης, με τη διεξαγωγή της τρίτης και πιο κρίσιμης δοκιμασίας. Στην τρίωρη αυτή μετάδοση το μεγαλύτερο κομμάτι έχει γυριστεί πριν από το lockdown και αναμένεται η προσθήκη ενός ημίωρου live με την ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή.

Οι Σταύροι και τα «θέλω» τους

«Βλέπω μόνο ευθεία» δήλωσε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με καταγωγή από τη Σύρο, ο οποίος όταν μπήκε στο παιχνίδι έλεγε στον μέντορά του, Πάνο Ιωαννίδη, ότι έχει τη μαγειρική τρέλα και ψάχνει τη μαγειρική ωριμότητα. Από την πλευρά του ο Σταυρής Γεωργίου από την Κύπρο, με μέντορα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μπήκε στο παιχνίδι για να αποδείξει ότι υπάρχουν πολύ καλοί μάγειρες στην Κύπρο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του «μοναχικό λύκο», κοιτάζοντας αποκλειστικά τον στόχο του, να πάει το βραβείο στην Κύπρο.

«Χαμένος» ο Μπέλλος

Εν τω μεταξύ, παρά τα spoilers που ήθελαν τον Δημήτρη Μπέλλο να «νικά» τον Τζον και να περνά εκείνος στην τετράδα, τελικά μαζί με τον Γιώργο Λασκαρίδη ήταν οι δύο τελευταίοι που αποχώρησαν από το παιχνίδι. Μάλιστα για τον μάγειρα από την Ασπροβάλτα ο Κουτσόπουλος είπε ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική

Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού

«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Σταύρος Βαρθαλίτης
  • MasterChef
  • MasterChef 2020
  • τελικός MasterChef
  • Σταυρής Γεωργίου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr