• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πώς βρήκε τραγικό θάνατο το ζευγάρι στον Πειραιά: Το κλιματιστικό και οι φονικές αναθυμιάσεις - «Φως» θα ρίξουν οι τοξικολογικέςΑδιανόητη η τραγωδία στην Πάφο: Ο πατέρας έπαιζε με τον 3χρονο γιο του όταν του γλίστρησε και έπεσε από τον 4οΣυναγερμός στον Ισθμό της Κορίνθου: Εντοπίστηκε γυναίκα να επιπλέει νεκρήΠέθανε σε ηλικία 92 ετών η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   16.06.2020 00:48
Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου

Masterchef - Κοντιζάς σε Τζον: Μη σταματάς να μαγειρεύεις

Με το φιλιππινέζικο μουσακά κέρδισε μια ποδιά στο παιχνίδι και με το ίδιο πιάτο τέθηκε εκτός. Ο λόγος για τον Τζον Λεβί Ριανό, ο οποίος ήταν τελικά ο πρώτος που αποχώρησε χθες το βράδυ από το Masterchef4, κατακτώντας την 4η θέση στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Την τέταρτη θέση στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star κατέκτησε ο Τζον Λεβί.
Την τέταρτη θέση στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star κατέκτησε ο Τζον Λεβί.
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

«Σκέφτομαι μόνο τα καλύτερα, έχω κερδίσει πολλά, είναι το πιο όμορφο ταξίδι που έκανα στη ζωή μου, έχω περάσει δύσκολα αλλά πάντα πάλευα στη ζωή μου. Και που έφτασα εδώ που είμαι σήμερα, νιώθω περήφανος που είμαι ο πρώτος ξένος που έφθασα τόσο μακριά», θα δηλώσει ο Τζονάκος, όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του.

«Έφερες έναν άλλο αέρα στο διαγωνισμό, είσαι πολύ δυνατός στις αντιγραφές, έχεις βρει το δρόμο σου, μη σταματάς να μαγειρεύεις», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, χάνοντας τον τελευταίο του παίκτη. «Θέλω να πω στους ανθρώπους που ασχολούνται με τη μαγειρική να μην τα παρατάνε με τίποτα. Μην πιστεύουν κανέναν εκτός από τον εαυτό τους. Αν σκέφτονται, αν φοβούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο MasterChef, τους παρακαλώ να κάνουν αυτό το βήμα, γιατί δε θα το μετανιώσουν ποτέ!» είπε αποχαιρετώντας το παιχνίδι ο Τζον, εμφανώς συγκινημένος.

Ποιος είναι ο Τζον

Ο Τζον Λεβί Ριανό (John Levi Reano) είναι από τις Φιλιππίνες. Από το 2005 ζει στην Ελλάδα μαζί με την αδελφή του η οποία είναι παντρεμένη με Έλληνα. Τα δύο αυτά πρόσωπα τον μύησαν στα μυστικά της μαγειρικής σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ωστόσο, ο Τζον θέλησε να εκπαιδευτεί στη τέχνη αυτή και έτσι γράφτηκε σε σχολή μαγειρικής, κατόπιν εργάστηκε μέχρι το 2012 σε κουζίνες της Αθήνας και στη συνέχεια μετακόμισε στη Ζάκυνθο για να δουλέψει στο εστιατόριο μεγάλου ξενοδοχείου.

Εκεί βρισκόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια πριν μπει στο παιχνίδι. Δήλωσε συμμετοχή, μαγείρεψε μουσακά με φιλιππινέζικα στοιχεία και πήρε το εισιτήριο με τρία ναι: «Για εμένα είναι όνειρο ζωής. Ήρθα να σας δείξω αυτό που είχα μάθει τόσα χρόνια που είμαι εδώ στην Ελλάδα», έλεγε στα πρώτα επεισόδια on camera.

Είναι μεθοδικός, γρήγορος και ευχάριστος. Πάντα με το χαμόγελο, μακριά από ίντριγκες και παρασκηνιακές συζητήσεις. Σκοπός του εξάλλου ήταν να κερδίσει το έπαθλο. Και να κάνει περήφανη τη μητέρα του που ζει στις Φιλιππίνες και την οποία επισκέπτεται όποτε του επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο πατέρας του έχει πεθάνει. Όταν αρρώστησε, ο Τζον άφησε τη δουλειά του και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να τον δει. Τελικά δεν τον πρόλαβε. Του αρέσουν τα ταξίδια και όπου και αν έχει ταξιδέψει δεν αλλάζει την Ελλάδα, την οποία θεωρεί δεύτερο του σπίτι.

Διαβάστε ακόμη

Γραμμή 4 Μετρό: Δεκάδες κτίρια με ρωγμές, κάτοικοι απαιτούν στατικούς ελέγχους - Το θέμα στο ΔΣ της Αθήνας σήμερα

«Μάχη» για την ιδιωτικοποίηση των 22 αεροδρομίων - Η γενική αεροπορία ζητά αλλαγές πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός

Πώς οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή επηρεάζουν το πακέτο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ολονύκτιο αμερικανικό σφυροκόπημα στο Ιράν και ναυτικός αποκλεισμός - Οι νέες απειλές Τραμπ

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • MasterChef 2020
  • MasterChef
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr