Σταύρος Βαρθαλίτης: Ο νεαρός μάγειρας που κέρδισε το MasterChef 4 - «Θα γίνω καναλάρχης»
Ο 24χρονος Σταύρος Βαρθαλίτης από τα Ανω Λιόσια κέρδισε τον διαγωνισμό MasterChef 4 και τα 50.000€🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ήταν το απόλυτο φαβορί και τα spoilers είχαν από νωρίς αποκαλύψει ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος είχε υποσχεθεί ότι θα κερδίσει το έπαθλο του διαγωνισμού, τα 50.000€! Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε πει στην οντισιόν φορώντας το γαλάζιο γυαλί μπροστά στους κριτές: «Έχω τη μαγειρική τρέλα και ψάχνω τη μαγειρική γνώση». Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν πείσθηκε γι’ αυτό και δεν του είπε "ναι", αντίθετα του έκανε συστάσεις για το πολύ άνετο στιλάκι του.
Διαβάστε ακόμα: Τελικός MasterChef 4: Μεγάλος νικητής ο 24χρονος Σταύρος Βαρθαλίτης
Στους πέντε αυτούς μήνες ο Σταύρος Βαρθαλίτης δούλεψε, πάλεψε, απέφευγε τις ρήξεις και ήταν μέσα σε κάθε πείραγμα. Πάνω από τις κατσαρόλες του τις περισσότερες φορές τραγουδούσε, όταν δεν σκούπιζε τον ιδρώτα του, ανταποκρινόταν στα πειράγματα του Κουτσόπουλου για τις κάλτσες του, τα πουκάμισα και τα κιλά του και πάντα έψαχνε τη γεύση.
Ξαναθυμηθείτε την οντισιόν του Σταύρου Βαρθαλίτη:
Έφερνε στο νου τη γιαγιά Σταυρούλα και ονειρευόταν την επόμενη μέρα ως νικητής του MasterChef. «Θα γίνω καναλάρχης, έχω μια ιδέα, ελπίζω να πάνε όλα καλά», έλεγε στους κριτές, διευκρινίζοντας ότι θέλει να κάνει στο youtube εκπομπή μαγειρικής. Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο διαγωνισμό ήρθε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση.

7 πράγματα που ξέρουμε για τον Σταύρο Βαρθαλίτη:
- Ο Σταύρος είναι 24 ετών.
- Τον αποκαλούσαν με χιούμορ «foodman»
- Κατάγεται από τη Σύρο.
- Μένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια, τα οποία λατρεύει.
- Τα γυαλιά του είναι το γούρι του.
- Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες.
- Στο MasterChef μπήκε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση.
- Με το έπαθλο θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να κάνει ένα κανάλι μαγειρικής στο YouTube.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



