Άρχισαν τα γυρίσματα του GNTM 3 - Τα πρώτα στιγμιότυπα
Μπήκαν στο στούντιο για τη φάση των casting οι κριτές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα pre – casting του GNTM 3 και σήμερα οι τέσσερις κριτές Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί μπήκαν στο στούντιο για τα πρώτα γυρίσματα των casting που θα έρθουν στις οθόνες μας στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, το φθινόπωρο.
Διαβάστε περισσότερα: GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις του Καράβα - Πώς σχολιάζει Ζενεβιέβ και Καγιά
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr τα γυρίσματα θα τρέξουν με εντατικούς ρυθμούς ώστε μετά τη φάση της ολοκλήρωσης των casting, να ακολουθήσει αυτή του bootcamp και εν συνεχεία οι φιναλίστ άντρες και γυναίκες να μπουν περί τα μέσα Ιουλίου στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του STAR.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι φετινές δοκιμασίες θα είναι πολύ περισσότερο απαιτητικές από τους δύο προηγούμενους κύκλους και θα είναι κοινές για boys and girls. Ως γνωστόν coach των συμμετεχουσών και των συμμετεχόντων του GNTM 3 θα είναι ο διεθνούς φήμης Έλληνας μοντέλο Γιώργος Καράβας.
Νεκρή στο κέντρο της Αθήνας: Νέο βίντεο ρίχνει φως στην υπόθεση - Το «μυστήριο» με το παράθυρο
Ιστορική ανακάλυψη: ελληνικό νόμισμα από την Τροία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Βερολίνο
Τραγωδία στην Αγγλία: Νεκρή σε λίμνη εντοπίστηκε 7χρονη - Συνελήφθη η παιδοκόμος
Νεκρή ανήλικη στη Διώρυγα της Κορίνθου: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως - Η 17χρονη είχε αφήσει σημείωμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



