• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή στην Εγνατία Οδό - Τούμπαρε το αυτοκίνητό της σε τούνελΘλίψη στη Ζάκυνθο για το θάνατο του 2χρονου αγοριού: Πώς το παιχνίδι με το σκύλο κατέληξε σε τραγωδίαΠερικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και ΠανεπιστήμιοΜετά την κακοκαιρία Byron έρχεται αντικυκλώνας – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία κατά ΔΕΔΔΗΕ: Την κατηγορούν για ρευματοκλοπή 27.500 ευρώ σε σπίτι που δεν έμενε
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   28.06.2020 13:57
Αλέξης Μίχας
Αλέξης Μίχας

Εκτός τηλεοπτικού «αέρα» ο Γιώργος Λιάγκας - Οι εξελίξεις με το συμβόλαιό του

Εκτός τηλεοπτικού «αέρα» μένει για το α’ μισό της επόμενης σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας, παραμένοντας όμως στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, με την κατάσταση να είναι όμοια με την τελευταία περίοδο του δημοσιογράφου στον ΑΝΤ1

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Γιώργος Λιάγκας
Γιώργος Λιάγκας

Το ραντεβού μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα και στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως διαφωνούν... Ωστόσο σε αυτό που συμφώνησαν ήταν στο μέλλον της εκπομπής «Μεσημέρι», καθώς ούτε το κανάλι αλλά ούτε και ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμούν να συνεχιστεί.

Ηδη στη συγκεκριμένη ζώνη για την επόμενη σεζόν κατευθύνεται με νέα εκπομπή η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου που εργάζεται στο Κρήτη TV. Στον δημοσιογράφο προτάθηκε η «μετακόμιση» στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου με infotainment εκπομπή, όμως εκείνος την αρνήθηκε, καθώς οι δύο τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι αφιερωμένες στα παιδιά του.

Αλλωστε δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιό του, που αναφέρει ρητά παρουσίαση καθημερινής εκπομπής ή κάποιου βραδινού πρότζεκτ (late night, σόου ή παιχνίδι). Χώρος για late night εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη του ΣΚΑΪ δεν υπάρχει λόγω της έλευσης από Σεπτέμβριο του «Big Brother», χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται για το β’ μισό της σεζόν. Πάντως σε καμία περίπτωση ο ΣΚΑΪ δεν δείχνει στην παρούσα φάση τη διάθεση να αποδεσμεύσει τον δημοσιογράφο, μεταθέτοντας τις συζητήσεις μαζί του γι’ αργότερα.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ27.06.2020 13:16
Ιωάννα Μαλέσκου: Έρχεται από την Κρήτη - «Κλειδώνει» η ομάδα της παρουσιάστριας
Ιωάννα Μαλέσκου: Έρχεται από την Κρήτη - «Κλειδώνει» η ομάδα της παρουσιάστριας

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «TV Εθνος», το διετές συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΪ (λήγει τον Ιούνιο του 2021) έχει πρόβλεψη πως θα πρέπει να αξιοποιηθεί τηλεοπτικά ο δημοσιογράφος τουλάχιστον τη μισή σεζόν (α’ ή β’ μισό). Σε διαφορετική περίπτωση ενεργοποιούνται οι σχετικές ρήτρες.

Εφόσον λοιπόν ο σταθμός δεν τον αξιοποιήσει στο β’ μισό της σεζόν, εκείνος μπορεί να ζητήσει βάσει συμβολαίου την αποδέσμευσή του. Κάτι το οποίο στην παρούσα φάση δεν φέρεται διατεθειμένος να κάνει, τηρώντας στάση αναμονής. Πληροφορίες επιμένουν πως αν και ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες βολιδοσκοπήσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν μπήκε σε συζητήσεις, καθώς είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει, άλλωστε, και όταν είχε προσεγγίσεις την περίοδο που ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1, χωρίς και πάλι να αξιοποιείται τηλεοπτικά από το κανάλι.  

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Γιώργος Λιάγκας
  • ΣΚΑΪ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr