• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δεν αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου στον θάνατο του Μαζωνάκη - «Κλειδί» τα ψηφιακά πειστήριαΓυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Ταξίδεψε από το Αιγάλεω για να μαχαιρώσει την Πηνελόπη - Κοιμόταν για 3 ώρες μετάΠυροβολισμοί στην Τουρκία: Η στιγμή που ο 15χρονος δράστης πλησιάζει στο σχολείο κρατώντας καραμπίναΈκτακτο Δελτίο ΕΜΥ - Πορτοκαλί προειδοποίηση: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι
δημοφιλές τώρα: Θάνατος Μαζωνάκη: Βεβαίωση ψυχικής υγείας σε ανήλικο είχε δώσει η κατηγορούμενη γιατρός - Τι απαντά...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   27.08.2020 13:04
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Απόπειρα απόδρασης της Ελένης από τη φυλακή

ΑΝΤ1: Οι «Άγριες Μέλισσες» αλλάζουν ώρα προβολής - Πότε κάνουν πρεμιέρα

Μια νέα ζωή ξεκινά για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω Σταμίρη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

Οι αδελφές Σταμίρη (Copyright: ANT1)
Οι αδελφές Σταμίρη (Copyright: ANT1)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Συγκίνησαν με τη δυνατή πλοκή τους, συζητήθηκαν για τις καταιγιστικές εξελίξεις τους, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για τις καθηλωτικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική τους. Οι «Αγριες Μέλισσες» έρχονται στον ΑΝΤ1 για να γράψουν τη συνέχεια της ιστορίας τους και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις. Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, σε νέα ώρα, το Διαφάνι ανοίγει και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωές του ξετυλίγουν τη ζωή και τον μύθο τους. 

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Σαμόλης: Η επιστροφή στις «Αγριες Μέλισσες» και η συναυλία στο Gazarte

Η ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε. Ήρθε η στιγμή να πληρώσουν για τον θάνατο του Σέργιου; Μια συνταρακτική αποκάλυψη, μια ομολογία, μια απόπειρα δολοφονίας και μια αυτοθυσία, οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες.

Μια νέα ζωή ξεκινά για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Για πρώτη φορά, όμως, θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους γεμάτους αγκάθια, σαν να πληρώνουν, με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά, το έγκλημα του παρελθόντος. Ένα παιδί έχει αλλάξει χέρια, αφήνοντας μεγάλες πληγές. Ένας μοιραίος έρωτας δεν έχει βρει το λιμάνι του. Ο κύκλος αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα τους, δεν έχει κλείσει. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποδοθεί...

Παράλληλα, τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές εντάσσονται στο καστ: Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Στέλλα Γκίκα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη και ο Γιάννης Νταλιάνης, ενώ η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα δούμε να «χωρίζουν» οι δρόμοι των τριών αδελφών Σταμίρη.

Απόπειρα απόδρασης της Ελένης από τη φυλακή

Στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν είδαμε τη Θεοδοσία να παραδίδει στον Προύσαλη το γράμμα που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Είναι ένα γράμμα που είχε αφήσει στα πράγματά του ο αυτόχειρας Γιάννος και αναφέρει σχεδόν ξεκάθαρα ποιος διέπραξε τον φόνο του εξαδέλφου του. Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Μετά τη σύλληψή της θα ξεκινήσει η διαδικασία της δίκης της.

Απέναντί της στην ακροαματική διαδικασία θα είναι ο εισαγγελέας, που θα υποδυθεί όπως είχαμε γράψει στο TV Έθνος, ο Συμεών Τσακίρης, ενώ στη θέση του συνηγόρου υπεράσπισης θα καθήσει ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο οποίος την περασμένη χρονιά μαζί με την Άννα Ανδριανού είχαν παίξει στην «Τάρτα ροδάκινο» στο Θέατρο Αλκμήνη. Επίσης, τηλεοπτικά είχα κάνει ένα πέρασμα από την τελευταία τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος». 

View this post on Instagram

Η Ελένη θα κριθεί ένοχη για τον φόνο του Σέργιου, αλλά ελλείψει ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Εθνος», δεν θα καταδικαστεί σε θανατική ποινή που ήταν ακόμη σε ισχύ στην Ελλάδα, αλλά σε πολυετή κάθειρξη. Στη φυλακή θα περάσει πολύ δύσκολα. Με λεκτικές επιθέσεις, ξυλοδαρμό αλλά και απόπειρα βιασμού, όπως αναφέρουν κάποιες διαρροές.

Ολα αυτά θα την οδηγήσουν στην παράτολμη απόφαση να επιχειρήσει να αποδράσει από τη φυλακή, όμως την τελευταία στιγμή δεν θα τα καταφέρει. Διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος στο οποίο θα κρατείται η Ελένη θα είναι ένας γοητευτικός άνδρας που θα τον υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Η γνωριμία και η σχέση των δύο θα ξεκινήσουν πολύ περίεργα αλλά και θα εξελιχθούν πολύ περίεργα, καθώς ο διευθυντής των φυλακών θα ερωτευτεί την κρατούμενη. Πέντε χρόνια μετά τη δίκη η Ελένη θα αποφυλακιστεί. Ομως ένα νέο συμβάν είναι πολύ πιθανόν να την οδηγήσει και πάλι εντός της φυλακής.

Διαβάστε ακόμη

Υπόθεση Μαζωνάκη: Χωρίς μπαταρία ο απινιδωτής στο ιατρείο - Τι εξετάζουν στα Εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ - Πορτοκαλί προειδοποίηση: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι

«Δεν θα γράψεις εσύ εμένα»: 48χρονος επιτέθηκε σε τροχονόμους με κουτουλιά και αγκωνιές στην Καισαριανή

Στην Ελλάδα «πρέπει να χυθεί αίμα για να αλλάξει κάτι»: Το μήνυμα του Αλκίνοου Ιωαννίδη που πρέπει να ακούσουμε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • πρεμιέρα
  • ΑΝΤ1
  • Άγριες μέλισσες
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>