• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Ισόβια στον ιδιοκτήτη - Αυτές είναι οι ποινές σε όλους τους ενόχουςΘάνατος 18 μηνών βρέφους στο Ηράκλειο: Οι γιατροί τού έκαναν επί 48 λεπτά ΚΑΡΠΑ - Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του παππούΔιπλό φονικό στο Αίγιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 65χρονος Ιταλός - Επιμένει για την αθωότητά τουΤρομακτικό περιστατικό στον Κηφισό: Δίκυκλο γλιτώνει από πινακίδα που ξήλωσε γερανός φορτηγού
δημοφιλές τώρα: 2,5 ώρες με αμάξι, δωρεάν ξαπλώστρες: Για 7 μέρες διακοπές δεν θα βρεις πιο ιδανικό προορισμό φέτος
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   21.09.2020 11:30
Newsroom
Newsroom

The Voice: H Ιωάννα Κουταλίδου του Fame Story έφαγε άκυρο από τους κριτές

Η Ιωάννα Κουταλίδου δεν είχε και μεγάλη τύχη στη σκηνή του The Voice

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Ιωάννα Κουταλίδου
Ιωάννα Κουταλίδου
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Η Ιωάννα Κουταλίδου ήταν μία από τις εκπλήξεις του χθεσινού σόου The Voice, το οποίο βρίσκεται στη φάση των Blind auditions, με τους κριτές να διαλέγουν φωνές για τις ομάδες τους. Η πρώην παίκτρια του Fame Story δεν είχε τύχη στο The Voice, αφού παρά το γεγονός ότι η ίδια θέλησε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα της ως τραγουδίστρια, δεν εισακούστηκε από την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά.

«Είμαι η Ιωάννα Κουταλίδου, 37 ετών και μένω στη Ρόδο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη από όπου έφυγα 21 ετών για να μπω στο Fame Story 2 και μετά μετακόμισα στην Αθήνα. Εζησα στην Αθήνα επτά χρόνια και αποφάσισα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσω τις σπουδές μου. Τελείωσα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Τα χρόνια που σπούδαζα γύρισα όλο τον κόσμο. Αυστραλία, Αμερική, Καναδά. Πήρα το πτυχίο μου και είχα σκοπό να μετακομίσω μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Είχα κάνει όλες τις διαδικασίες μέχρι που γνώρισα τον σύντροφό μου. Βρέθηκα να ζω στη Ρόδο μόνη μου.

koytalidoy_facebook.jpg
Ιωάννα Κουταλίδου - Facebook

Μετά από ένα χρόνο ήρθε η κόρη μου η Χριστινούλα. Είναι 5 ετών και είναι πλέον σε μια ηλικία που μου επιτρέπει να επιστρέψω στα μουσικά δρώμενα. Τα τελευταία χρόνια ονειρεύομαι τη στιγμή που θα τραγουδήσω πάλι μπροστα στο ευρύ κοινό» είπε η Ιωάννα Κουταλίδου στο εισαγωγικό βίντεο. Για την αίτησή της στο παιχνίδι φταίει η ... κόρη της, αφού παίζοντας με το κινητό έπεσε πάνω στην εφαρμογή του The Voice: «ήταν καρμικό» είπε η τραγουδίστρια.  

H Ιωάννα Κουταλίδου τραγούδησε το «Μια χαμένη Κυριακή», αλλά δεν γύρισε καμία καρέκλα coach, και όταν μετά το τέλος της ερμηνείας γύρισαν όλοι για να την αντικρίσουν, δεν την αναγνώρισαν. Η συμμετοχή της στο Fame Story δεν αναφέρθηκε καν και οι κριτές της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο επόμενό της βήμα.  

Διαβάστε ακόμη

Συναγερμός για τo «cuckooing»: Η πρακτική που ανησυχεί τις Αρχές - «Ήμουν φυλακισμένος στο ίδιο μου το σπίτι»

Τρομακτικό περιστατικό στον Κηφισό: Δίκυκλο γλιτώνει από πινακίδα που ξήλωσε γερανός φορτηγού

Απίστευτο σκηνικό: Έκλεψαν την Εθνική Αγγλίας όσο προετοιμαζόταν για το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ

Ο νέος πολιτικός χάρτης: Η άνοδος Τσίπρα και Καρυστιανού στη σκιά της δυσπιστίας των ψηφοφόρων και ο Αντώνης Σαμαράς

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ιωάννα Κουταλίδου
  • The Voice
  • Fame Story
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr