Έφη Σαρρή: Η απάντηση στον Λάκη Γαβαλά και η όλο νόημα αναφορά στο J2US
Η Έφη Σαρρή, ο Λάκης Γαβαλάς και ένα υπονοούμενο για το J2US του Νίκου Κοκλώνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και σχολίασε τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος την είχε συγκρίνει ενδυματολογικά με την Ευρυδίκη από το «My Style Rocks». Απαντώντας στον γνωστό σχεδιαστή η τραγουδίστρια δήλωσε: «Μ΄αρέσει πάρα πολύ που το ακούω. Αυτό σημαίνει ότι η Έφη Σαρρή κάτι έκανε στα 90΄s. Θα πρέπει να κρύψουμε ότι είμαστε στα 90΄s; Αφού εκεί κάναμε επιτυχία».
Η Έφη Σαρρή σχολίασε το Bachelor και το Big Brother, αλλά έδωσε και αινιγματική απάντηση για μια πιθανή συμμετοχή της στο J2US. Όσο για την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο φαίνεται πως δεν την αφορά πλέον, αφού και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του έσπευσε να αλλάξει θέμα. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο.
Μια από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Έφης Σαρρή είδαμε τηλεοπτικά στην πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη «It's Show Time» στο Open, μαζί με την Πάμελα Άντερσον και την Ελένη Φουρέιρα.
Επαναστατική κίνηση στο Ναύπλιο, αν και αποτυχημένη «έδειξε» στον βασιλιά Όθωνα το δρόμο της έξωσης
Μην πεις ότι δεν ήξερες: Τι διαβάζουμε και πού βγαίνουμε σήμερα Κυριακή;
Τα ποντίκια δεν άντεξαν στον Παράδεισο - Συγκλονιστικό πείραμα του 1968 «δείχνει» ανθρώπινες κοινωνίες της εποχής μας
Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Χαμενεΐ - Εθνικό πένθος 40 ημερών στο Ιράν, μήνυμα οργής από τους Φρουρούς της Επανάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




