• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η απόφαση για κλείσιμο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης διχάζει τους αγρότες - Τι λένε στο ethnos.grΤσιάρας στο OPEN: «Δίνουμε όσα περισσότερα μπορούμε να δώσουμε στους αγρότες - Λύση χωρίς διάλογο δεν θα βρούμε»Ειδική σύνταξη 1.700 ευρώ τον μήνα για τους πληγέντες σε Μάτι και Μάνδρα - Τι προβλέπουν οι ρυθμίσειςΗ Paramount αντεπιτίθεται στο Netflix με 108 δισ. δολάρια για την εξαγορά της Warner Bros.
δημοφιλές τώρα: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες - «Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   30.09.2020 11:40
Newsroom
Newsroom

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Είχα κανονίσει την εκπομπή πριν 3 χρόνια, το ήξερε ο Αρναούτογλου»

Η συνάντηση του Φάνη Λαμπρόπουλου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
ΑΝΤ1
ΑΝΤ1

Στην καμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» σχολίασε ο Φάνης Λαμπρόπουλος την έναρξη της νέας του εκπομπής με τίτλο «Χιούστον το Λύσαμε», την οποία παρουσιάζει μαζί με τον Νικόλα Ράπτη στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμα: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κάλεσα τον Τσίπρα στην εκπομπή - Το τηλέφωνο με Μικρούτσικο

Αναφορικά με το αν γνώριζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - με τον οποίο συνεργάζονταν στο «The 2night show» - αυτή τη «μεταγραφή», ο Φάνης Λαμπρόπουλος είπε με το γνωστό του χιούμορ: «Την εκπομπή την είχα κανονίσει πριν από τρία χρόνια. Στον Γρηγόρη λέμε και πότε θα πάμε τουαλέτα. Και συμβουλές μάς έχει δώσει. Ο Γρηγόρης μας έχει πει ξεκάθαρα "Μην είστε οι εαυτοί σας και όλα θα έρθουν σιγά σιγά"». Ο Φάνης Λαμπρόπουλος σχολίασε στην κάμερα γνωστά πρόσωπα της showbiz.

Στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» Φάνης και Νικόλας απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, θα βλέπουν τα πάντα, μέσα από τη δική τους ακραία ματιά, και θα σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας. Η ψυχαγωγική εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» θα αντιμετωπίζει με χιούμορ γεγονότα, καταστάσεις της κοινωνίας μας και, φυσικά, τους πρωταγωνιστές της εγχώριας και διεθνούς showbiz. Πρόσωπα της επικαιρότητας θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές, όταν ο Φάνης και ο Νικόλας το κρίνουν σκόπιμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία

«Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου

Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Φάνης Λαμπρόπουλος
  • ΑΝΤ1
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr