The Voice: Ξυπόλητη τραγούδησε η Κέλλυ Μιχαηλίδου και κέρδισε τους coaches
Η διαγωνιζόμενη τραγούδησε ξυπόλητη και εντυπωσίασε με την απίστευτη φωνή και ερμηνεία της στις auditions του «The Voice»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο επεισόδιο του «The Voice» το βράδυ της Κυριακής (4/10) και μία από τις παίκτριες που συντάραξε το πλατό με την απίστευτη φωνή της. Η Κέλλυ Μιχαηλίδου από την Καβάλα αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει ξυπόλητη και συγκλόνισε τους πάντες με τη φωνή της. Η Κέλλυ έχει κάνει σπουδές μουσικής και έχει πτυχίο vocal coaching, πρότεινε μάλιστα στους κριτές να τους... βοηθήσει φωνητικά αν το επιθυμούν.
Η Κέλλυ τραγούδησε το «Dancing On My Own» της Robyn (αγαπημένο της Έλενας Παπαρίζου) και ο πρώτος που πάτησε το κουμπί ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Μέχρι να ολοκληρώσει την ερμηνεία της και οι τέσσερις κριτές είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους για να δουν την διαγωνιζόμενη του The Voice που ήταν ξυπόλυτη στη σκηνή.
Την ξυπόλυτη τραγουδίστρια από την Καβάλα διεκδίκησαν και οι τέσσερις coaches όμως εκείνη διάλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά που ήταν και ο πρώτος που σε δευτερόλεπτα πάτησε το κουμπί.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



